Slovenská kráska Táňa Pauhofová se tajně vdala. Jejím manželem je o deset let mladší koloušek

28. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Táňa Pauhofová. (Foto: ČTK)

Krásná Zrzka, která je původem z Bratislavy, ale zářila v mnoha českých filmech, se tajně vdala. Informace o tom přinesl slovenský web Plus JEDEN DEŇ. Jejím mužem je o deset let mladší hudebník Jonatán Pastirčák.

Herečka Táňa Pauhofová je krásná zrzavá Slovenka, která svým půvabem okouzlila české diváky ve spoustě českých filmů. Z těch nejznámějších můžeme zmínit například Po čem muži touží, Román pro muže, Bábovky nebo Něžné vlny.

Podle informací slovenského webu Plus JEDEN DEŇ je Táňa už vdanou paní. Tajně se vdala a za muže si vzala zvukového technika a skladatele Jonatána Pastirčáka, který je o celých deset let mladší. S ním se dala dohromady ve Slovenském národním divadle a to už v roce 2018.

Za sebou má už nějakou tu škálu vztahů, které úplně nevyšly. Osm let žila s hercem Tomášem Maštalírem, který se naposledy objevil v komedii Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Mezi její další vztahy se řadí o něco kratší s tanečníkem Danielem Antálkem a za zmínku stojí také podnikatel Martin Vaľovský. Žádný z nich však nebyl mladší, natož o tolik let jako její současný manžel.

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme