Slovenská kráska Zuzana Belohorcová prý nikdy nebyla tlustší, než teď. Přesto se ukázala v plavkách

12. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Zuzana Belohorcová. (Foto: Profimedia)

Plavovlasá slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová, která svého času moderovala lechtivé pořady Láskanie a Peříčko, je známá kráska. Dbá na sebe a kvůli svému vzhledu se nebojí vlézt pod kudlu. Na svém Instagramu se však ukázala v plavkách a přiznala, že víc kilo nikdy neměla.

Moderátorka Zuzana Belohorcová, která si na svém vzhledu celkem zakládá, zveřejnila další fotografie v plavkách. Pod příspěvkem však upřímně přiznává, že nikdy neměla tolik kilo, jako právě teď. „Já vím, stále je co zlepšovat. Momentálně mám období, kdy mi ručička na váze ukazuje nejvíc, jako jsem kdy vůbec měla. Ale nehroutím se z toho,“ napsala Zuzana.

S přibývajícím věkem se mi zpomaluje metabolismus, a proto udržet si svojí váhu je čím dál tím těžší,“ vysvětluje blondýnka, která i přes údajná kila navíc, vypadá stále krásně a její věk by jí jen tak někdo nehádal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

V příspěvku dále říká, že vždy toužila mít krásné a dlouhé nohy jako Kendall Jenner, vysportované a pevné tělo jako Jennifer Lopez a hřívu jako Kim Kardashian, ale že nemůžeme mít všechno. Zuzana může být zase šťastná za život na Kanárských ostrovech a za čerstvě udělaná víčka.

Po nedávné kritice od jejích sledujících za zveřejněné fotky bez filtru, kde prý vypadá „otřesně“, jak se někteří vyjádřili, by se tento příspěvek mohl zdát riskantní. Zuzana však ukázala, že si z kritiky lidí, kteří nemohou rozdýchat fakt, že i Zuzana je jenom člověk, vůbec nic nedělá a je sama se sebou spokojená. Však na to už má taky věk a právo.

Pod příspěvkem se to jen hemží pochvalnými komentáři. Všichni píší, jak krásná a reálná žena je, a že ji za to mají moc rádi. „Zuzi, ty máš přirozený sexappeal a to je víc, než nějaké číslo na váze,“ píše jedna z fanynek a my s ní naprosto souhlasíme. „Co je však nejdůležitější, je naše zdraví. Proto si važme toho, co máme a naučme se žít a být šťastní s tím, co máme,“ uzavřela moderátorka své prohlášení.


Celebrity - další články

Doporučujeme