Slunce, seno, jahody: Kdo si nenechal ujít slavnostní premiéru muzikálu z vesnice?

17. června 2022·Celebrity·Redakce

Slunce, seno, jahody. (Foto: Profimedia)

Jak by se dal tenhle dlouhoočekávaný muzikál definovat? Jako skvělá kravina! Ačkoliv si jistě jen málokdo dokáže představit, co ho čeká, o zábavu a skvělou hudbu i výkony není nouze. Hudební divadlo Karlín se ve čtvrtek dočkalo slavnostní premiéry Slunce, seno, jahody. Kdo si tuhle událost nenechal ujít? Informace přináší deník Blesk.

Muzikál Slunce, seno, jahody, který vznikl podle stejnojmenného českého filmu Zdeňka Trošky a Petra Markova, měl ve čtvrtek slavnostní premiéru v Hudebním divadle Karlín. A sláva to byla opravdu veliká. Které hvězdy se sešly na červeném koberci, aby se na chvíli přenesly do Hoštic za krávami?

Mezi prvními dorazila zpěvačka Markéta Procházková ve velmi odvážných šatech. Dorazila ovšem bez partnera, který jí právě tyto šaty sám vybral. Za ní následoval Karel Vágner s manželkou. Nemohla chybět ani Míša Tomešová. Její manžel Roman Tomeš totiž hraje v muzikálu hlavní roli Šimona Pláničky.

Na premiéru dorazil dokonce i sám Zdeněk Troška. Ten měl prý z počátku k hereckému obsazení výhrady. Nicméně ve slavnostní večer vypadal, že je s výsledkem spokojený. Nechyběl ani Ondřej Brzobohatý, který za celým projektem stojí. Napsal k muzikálu hudbu a libreto a jak se mohli diváci přesvědčit, opět odvedl skvělou práci. Jeho jedinečný styl skládání hudby se v Karlínském divadle projevil již podruhé. Poprvé šlo o jeho vlastní muzikál Legenda jménem Holmes. Ve čtvrtek ho přišly podpořit jak jeho máma, tak i přítelkyně Daniela Písařovicová. 

Prohlédněte si hvězdnou galerii:


Celebrity - další články

Doporučujeme