Smutné odhalení Jennifer Aniston. Děti chtěla, ale nešlo to. Zkoušela jsem všechno, svěřila se

10. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston. (Zdroj: Shutterstock)

Krása, úspěch ani peníze neznamenají v životě všechno. To si uvědomuje i herečka Jennifer Aniston, která nyní odhalila svou 13. komnatu. Pro magazín Allure, který nyní končí, se svěřila, jak moc lituje toho, že nemá děti a proč to vlastně je.

Časopis Allure čeká poslední číslo, které je věnováno herečce Jennifer Aniston a to včetně provokativní titulní strany. „Konec jedné éry,“ napsala herečka na instagram a mnozí si museli pomyslet, že tím označuje konec své kariéry. Tak to ale naštěstí není. Herečka se v rozhovoru pro magazín velmi otevřela a rozpovídala se o věci, kterou do téhle doby tušili možná jen její nejbližší.

V době, kdy byla vdaná za Brada Pitta, a hlavně v době, kdy se rozváděli, se hodně mluvilo o tom, že Jennifer nechtěla děti. Prý dala na svůj piedestal kariéru a mateřství odsunula. Nicméně je to úplně jinak. „Snažila jsem se otěhotnět. Byla to pro mě velmi náročná cesta. Všechny ty roky a roky a roky spekulací…bylo to opravdu těžké, svěřila se nyní.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Podle svých možností zkoušela úplně všechno. „Podstupovala jsem umělé oplodnění, pila čínské bylinné čaje. Zkoušela jsem všechno. Dala bych cokoliv za to, aby mi někdo poradil, ať si zmrazím vajíčka. Ale to vás zkrátka nenapadne.” Nic z toho nezabralo a kromě toho se herečka musela potýkat s dohady, že Pitt děti chtěl, ona ale ne. „Byly to absolutní lži. Tvrzení, že jsem sobecká a jde mi jen o kariéru. Chraň bůh, když je žena úspěšná a nemá děti. A že mě manžel opustil, protože jsem mu nedala děti…rozčiluje se i po letech.

Dlouho o svém trápení veřejně nemluvila, nyní se však rozhodla uvést všechno na pravou míru. A je smířená i s tím, že se matkou nikdy nestane. Ujel mi vlak. Ale cítím spíš úlevu, protože už nemusím dumat nad tím, jestli by to šlo. Řekla bych, že v období mých 30-40 jsem se brodila sra*kami. Jinak bych nebyla tak nervózní, bázlivá, nejistá sama sebou jako tehdy. Dneska už je mi to fuk. Je mi nejlíp na světě. Mnohem lépe než v období mezi 20, 30, 40,“ uzavřela kráska, která nikdy na muže štěstí neměla. Po rozvodu s Pittem si vzala ještě herce Justina Therouxe, se kterým se rozvedla po dvou letech.


Celebrity - další články

Doporučujeme