Smutný osud hvězdy Ulice! Zdenu Hadrbolcovou převezli do LDN

7. února 2023·Celebrity·Redakce

Zdena Hadrbolcová (Zdroj: Profimedia)

Nový rok nezačal pro herečku Zdenu Hadrbolcovou vůbec dobře. Den před Vánoci jí postihla mrtvice a od té doby se nemůže z nemocnice dostat domů. Nyní jí navíc převezli do LDN. Jak na tom herečka je zdravotně? Odpovídá web Extra.cz.

Herečka Zdena Hadrbolcová se do paměti diváků zapsala hlavně jako pekařka Růža z nekonečného seriálu Ulice. Patřila mezi jedny z nejoblíbenějších postav, ale práce nyní musí jít stranou. Od Vánoc totiž střídá jeden ústav za druhým. Den před Štědrým dnem ji našli doma a sanitka jí nakonec musela odvést do nemocnice Na Homolce.

Přitom to byla až třetí nemocnice, kde lékaři uspěli. Naštěstí se oblíbenou herečku podařilo zachránit, ale domů se stále nemůže dostat. Stabilizovanou ji převezli do Domova třetího věku, kde se o ní moc hezky starají.„Paní Hadrbolcová je skvělá, pořád se usmívá, krásně jí a snaží se spolupracovat. Taková hezká babička. Doufám, že se jí podaří ještě pár let mezi námi zůstat, pustí ji domů a bude za ní docházet pečovatelka jako dosud…“ sdělil zdroj redakci Extra.cz.

A i když se její zdravotní stav zlepšuje každým dnem, zatím se o sebe není schopna postarat sama. V pátek ji sice z Domova převezli, ale jen do pečovatelského ústavu, kde se o ni starají 24 hodin denně. Hadrbolcová se totiž nyní neobejde bez lékařského dozoru. „Má řadu problémů, které se vzájemně ovlivňují a se kterými se u pacientů v tak vysokém věku dá jen těžko něco dělat,“ uvedla její kamarádka, herečka Jaroslava Obermaierová.


Celebrity - další články

Doporučujeme