Šokující dokument o Pamele Anderson. Ve 12 letech ji znásilnil a přemýšlela o vraždě

31. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Pamela Anderson. (Zdroj: Profimedia)

Napsat svoji vlastní autobiografii je čím dál více populárnější. Své by o tom mohl vyprávět princ Harry. Další slavnou osobností, která se rozhodla jít s kůží na trh, je hvězda Pobřežní hlídky Pamela Anderson. Její kniha Love, Pamela vychází právě dnes i s dokumentem na Netflixu. Informaci přinesl Blesk.cz.

Chtěla zabít chůvu

Nový dokument Netflixu s názvem Pamela, A Love Story je plný šokujících informacích. Jednou z nich je třeba i to, že dívku v dětství zneužívala její chůva. To trvalo zhruba tři nebo čtyři roky. „Nutila mě hrát divné hry s jejím tělem. Vyhrožovala mi, ať hlavně nic neříkám rodičům. Snažila jsem se před ní ochránit svého brášku,“ svěřila se Pamela s tím, že chůvu chtěla zabít.

„Snažila jsem se probodnout jí srdce perem,” dodala herečka. Tento čin ale odstartoval zajímavou souhru okolností. Ten den, kdy Pamela řekla chůvě, že ji chtěla zabít, se žena zabila v autě. Byla jsem přesvědčená, že jsem ji zabila svojí kouzelnou myslí a že to nikomu nemůžu říct… Myslela jsem si, že jsem to udělala já. S tou vinou jsem žila celé mládí.”

Skandální video

V roce 1996 uniklo na veřejnost její domácí porno s jejím tehdejším partnerem Tommy Leem. Skandál byl na světě a měl obrovský dopad na jejich dva syny. Ti se v dokumentu také objevili a popsali, jaký dopad na ně dotyčné video mělo. Brandon a Dylan přiznali, že toužili, aby se jejich matka k ukradenému videu postavila jinak.  „Kéž by si vzala ty peníze. Mohla vydělat miliony dolarů, stačilo by podepsat kus papíru. Místo toho od toho dala ruce pryč a sledovala svou kariéru, jak pomalu mizí. Většinu života byla v dluzích,“ svěřil se Brandon. Pamely prý vždycky více záleželo na rodině, až potom na penězích.

Ve 12 letech ji znásilnil známý

V rozhovoru pro časopis Guardian se svěřila, že když jí bylo 12 let, znásilnil ji známý, kterému bylo 25 let. S kamarádkou byla u jiného kamaráda doma. Kamarádka zmizela pryč s klukem, který se jí líbil a Pamela mezitím s jejich známým hrála hry. Pak se na mě podíval a řekl, že vypadám, že bych potřebovala masáž. Bylo mu 25, mně 12. Znásilnil mě. Myslela jsem si, že je to moje vina,“ popsala děsivý zážitek.


Celebrity - další články

Doporučujeme