Šokující zpráva! Zemřel zpěvák a herec Aaron Carter (†34), našli ho mrtvého ve vaně

6. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Aaron Carter (Zdroj: Profimedia)

V sobotu obletěla svět šokující zpráva. Ve svém domě v Kalifornii byl nalezen herec a zpěvák Aaron Carter. Bylo mu pouhých 34 let. Problematického interpreta měli najít utopeného ve vaně. Informaci uvedl web TMZ.

Policie byla podle webu zhruba v 11 hodin dopoledne místního času telefonicky upozorněna, že se Aaron Carter zřejmě utopil. Podle počátečních informací mělo jít o to, že se utopil v bazénu svého domu ve městě Lancaster. Většina médií ale následně uvedla, že k utonutí došlo ve vaně.

Na místo se ihned sjeli detektivové z oddělené vražd. V tuto chvíli ale nejsou žádné další informace a důkazy o cizím zavinění k dispozici. V takovém případě se ale jedná o standardní policejní postup. Aaron se proslavil koncem 90. let jako popový zpěvák, debutové album vydal v roce 1997, kdy mu bylo pouhých devět let.

Na turné jezdil i se skupinou Backstreet Boys v době jejich největší slávy, ostatně jeho starší brat Nick je stále členem této populární formace. Později AC přešel z popu do rapu, jeho popularita dál rostla. Ale rostly také jeho problémy, především s drogami a opakovaně tak musel vyhledat pomoc odborníků.

Letos v únoru to bylo také deset let, co za nevyjasněných okolností zemřela Aaronova sestra Leslie, které bylo teprve 25 let. „Naše rodina truchlí a je to čistě rodinná záležitost. Ztráta naší milované sestry, dcery a vnučky Leslie Carterové se nás hluboce dotýká. Požadujeme proto maximální soukromí v této těžké době,“ učinila tehdy prohlášení rodina. O tom, co se stalo, nepadla nikdy řeč. V době své smrti měla tříletou dceru Alyssu Jane Ashton. Rodina Carter se tak opět musí rozloučit s dalším svým členem.


Celebrity - další články

Doporučujeme