Solaříková po odchodu z Ulice: Nahradí Kořínkovou ve Snídani s Novou

25. února 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / patriciesolarikova

Oblíbená česká herečka Patricie Solaříková (30) sice po řadě let skončila v seriálu Ulice, z obrazovek však ještě úplně nemizí. Posle informací deníku Sedmička totiž co nevidět nahradí Ivetu Kořínkovou a diváci ji budou vídat v pořadu Snídaně s Novou.

Patricie Solaříková nedávno po dlouchýh třinácti letech opustila kultovní seriál Ulice a okamžitě tím u fanoušků vzbudila otázky, čím se bude živit dále. Herečka následně nastartovala svou moderátorskou kariéru v pořadu MasterChef, kde v průběhu soutěže přinášela divákům krátké rozhovory s adepty na výhru.

Nyní se zdá, že se jí tato dráha zalíbila. Brzy totiž zřejmě na stálo nastoupí jako moderátorka do ranního pořadu televize Nova Snídaně s Novou.

“Je to zatím supertajné, ale Patricie by měla nahradit těhotnou Ivetu Kořínkovou a být ve dvojici s Alešem Lehkým z Luneticu. Už za sebou mají několik zkoušek a byli výborní. Hrozně si sedli a šlo jim to na výbornou,” uvedl zdroj deníku Sedmička. Diváci proto zatím ještě smutnit nemusí, Solaříková z českých obrazovek jen tak nezmizí.

Celebrity - další články

Doporučujeme