Sotva se Roman Tomeš probudí, myslí na ženský a víno. Sběratel kýl už pod kudlu znovu nechce

13. března 2023·Celebrity·Redakce

Roman Tomeš (Foto zdroj: Instagram Romana Tomeše – se souhlasem Romana)

Muzikálový zpěvák Roman Tomeš musel pod kudlu. Kýla, která mu zmařila plány na účast v show Survivor, musela ven. Na sociálních sítích zveřejnil fotografii, kde leží už s lehkým úsměvem na tváři po operaci a se svými přáteli a sledujícími se podělil o zážitky z narkózy. Do nemocnice se prý už jako pacient nechystá.

Úspěšný muzikálový zpěvák a herec Roman Tomeš už balil kufry (nebo spíše baťůžek) do Dominikánské republiky, kde se měl zúčastnit letošní řady reality show Survivor, když v tom mu jeho plány zmařila nepříjemná překážka. Umělci se udělala kýla. Zdraví je samozřejmě přednější, výzva v podobě show tedy musela jít stranou.

“Nejprve volali mojí ženě, jestli nechce do tohoto pořadu jít. Ta se jim vysmála, ale poradila jim, ať zkusí mě. Já v tom viděl životní příležitost, jak poznat sám sebe, i když jsem ze začátku úplně přesvědčený nebyl,” prozradil tenkrát Roman v rozhovoru Frekvenci 1 a dodal, že pak už se tam opravdu hodně těšil, ale osud to zařídil takhle.

Rozespalý, ale s lehkým úsměvem na tváři se však už hlásil po operaci na instagramu. Při té příležitosti se podělil o historku z probouzení z narkózy, která většinou bývá velmi zajímavá a komická. “Není nic lepšího, než se vzbudit po operaci! Prý jsem při probouzení říkal něco o víně a ženskejch! Nic z toho si opět samozřejmě nepamatuju. Ale jelikož prý většinou lidi říkají různý prasárny, dopadl jsem ještě docela dobře,” napsal k fotce. “Jakožto letitý sběratel kýl tuhle soutěž oficiálně ukončuji. Příště už maximálně jako doprovod do porodnice,” upozornil, čímž mnohým jistě vnuknul zajímavou otázku: Chystají se Tomešovi na nový přírůstek do rodiny?

View this post on Instagram

A post shared by Roman Tomeš (@romantomes.cz)


Celebrity - další články

Doporučujeme