Spisovatelka Radka Třeštíková nedodržela ve Varech dress code. Dostala za to pořádně naloženo

4. července 2022·Celebrity·Redakce

Radka Třeštíková. (Foto: Profimedia/se souhlasem R. Třeštíková)

Jako mnoho dalších českých osobností vyrazila i autorka oblíbených knížek Bábovky či Osm, Radka Třeštíková, na MFF do Karlových Varů. Dostala s ostatními pozvání i na oficiální zahájení, kde stihla způsobit pořádný poprask. Místo předepsaného dress codu dorazila ve velmi odvážném modelu. Za to schytala kritiku a stala se na instagramu i terčem vtípku TMBK.

Není pochyb o tom, že v České republice je MFF v Karlových Varech jednou z nejprestižnějších událostí roku. Na pár dní se do města vždy sjede mnoho českých i světových hvězd. Akce má přísný dress code. Ženy nejčastěji vynáší pohádkové róby a muži smoking. To se rozhodla změnit spisovatelka Radka Třeštíková, která si na sebe oblékla poněkud odvážnější kousek. Bohužel místo slov chvály, přišla studená sprcha v podobě kritiky.

Spisovatelka na sebe oblékla top o velikosti podprsenky bez ramínek a dlouhou zeleno-bílou kostkovanou sukni s rozparkem. To pak doplnila o masivní kožený obojek. Podle mnohých byl outfit výrazně přes čáru. Ten outfit byl přes čáru, nevhodný… Možná se podle vás nikdo oblíkat nebude, ale příklad si z vaší reakce může vzít půlka showbyznysu a politici úplně všichni, reagovala na instagramu Jana. Další se pak přidávali, že by se takto oblékli pouze na nějaký festival, ale ne rozhodně na červený koberec.

Situace se okamžitě chytil i známý satirista TMBK, který svými vtipnými kolážemi baví celý instagram. Tentokrát zveřejnil snímek, kde Radka sedí se sklenicí vína u stolu, který má ubrus v barvě její sukně a na něm leží plátěný ubrousek. Nejspíš tak chtěl poukázat, odkud se outfit vzal. Opět tak pobavil nejdednoho sledujícího.

View this post on Instagram

A post shared by TMBK (@tmbkofficial)

Radka na reakci dlouho nečekala a k celé situaci se sama na sociální síti vyjádřila. Nedodržela jsem předepsaný dress code a přijímám za to veškerou zodpovědnost. Ve svém životním nastavení “dělám si, co chci” jsem trochu zapomněla na to, že každá jednotlivost, každej jeden dílek je něčím ohraničený. Ano, já jsem tu hranici překročila, navzdory tomu, jak příjemně se cítím, když se občas “urvu” a jak moc jsem přesvědčená o tom, že každej z nás by se čas od času urvat měl, jsem ji překročila. Cítím to. Vnímám to. Budu si to pamatovat, Omlouvám se,” napsala na instagram.

Celebrity - další články

Doporučujeme