Splněný sen! Slovenská moderátorka Adela Vinczeová se s manželem dočkala vytouženého dítěte

6. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Adela Vinczeová a Viktor Vincze. (Zdroj: Profimedia)

Dlouhou doufali, že se na ně usměje štěstí. Nyní se konečně dočkali. Moderátorka Adela Vinczeová a její manžel Viktor Vincze se po letech trápení dočkali miminka. Jak uvedl web TN.cz, děťátko si adoptovali.

Po letech planých nadějí má moderátorka show jako je Superstar nebo Talentmania opět důvod k úsměvu. S dětskou autosedačkou je zachytili před domem fotografové portálu Pluska. Zatím o nejnovějším přírůstku nemohou moc hovořit, protože adopční proces není ještě u konce.

Miminko ale už mají doma a mohou se z něj radovat. „Děťátko máme doma asi měsíc. Nemůžeme o něm ale nic konkrétního prozradit. Museli jsme podepsat mlčenlivost, že nemůžeme prozradit jeho věk, jméno, pohlaví, ani odkud je. Je to v procesu, dítě nám ještě oficiálně není přiděleno, proto je to ještě velmi citlivé,” vysvětlila Adela.

Zkušební doba trvá několik měsíců. „Kdybychom si to dítě měli vzít, až když by bylo oficiálně razítkově naše, tak čekáme možná i tři čtvrtě roku. Naštěstí ty postupy na Slovensku jsou takové, že si dítě můžeme vzít jakoby na dlouhodobý návštěvní pobyt, aby si zvykalo na rodiče, protože čím dřív je u rodičů, tím dřív si dokáže vytvořit pouto,” popsala zákonné věci moderátorka.

View this post on Instagram

A post shared by Adela Vinczeová (Banašová) (@adelavinczeova)

Ta se měla stát maminkou už v roce 2013. Oblíbená moderátorka ale potratila, což byl pro ni obrovský šok. Po letech ale přiznala, že v konečném důsledku byla vděčná. S partnerem, se kterým dítě čekala, už nyní není. Ani se současným manželem Viktorem, který uvádí slovenské Televizní noviny na Markíze, to nešlo. O miminko se snažili od roku 2017, ale Viktor svou upřímností, proč jim to nejde, šokoval naše sousedy. „Kvalita a počet spermií se u mě blíží k hranici neplodnosti,” přiznal otevřeně.


Celebrity - další články

Doporučujeme