Společnost mu dělá nejen přítelkyně, ale i chlupatý krasavec. Vojta Kotek chodí se svým psem i do práce

7. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Vojta Kotek (Zdroj: ČTK)

Vojta Kotek už není sám. Společnost mu dělá nejen přítelkyně Radana, ale také stařičký pejsek Míša. Toho si právě hercova partnerka přinesla z útulku a pejsek doprovází svého pána na každém kroku. Informoval o tom deník Blesk.

Herec dorazil na tiskovou konferenci k recitálu Marta i se svým pejskem Míšou. Nebyl jediný, kdo si na akci vzal zvířecí doprovod. Herečka Pavla Beretová přišla se svým černým chlupáčem. Vojtova přítelkyně Radana si v psím útulku našla starého nemocného pejska a okamžitě ho vzala domů. A ten od té doby doprovází do práce i herce.

Vojta Kotek (Zdroj: Profimedia)

Radana potkala pejska, když se venčil se svou dočaskářkou. Stařičký pejsek s nemocnýma nohama, kůží i s vývodem měl už ten večer u Radany rozestlaný nový pelíšek. A Vojta se musel doma uskromnit, ale jistě mu to moc nevadí. Dokonce se s ním už nechal vyfotit do charitativního kalendáře Gump na rok 2022.

Kotek si na svého psího kamaráda tak zvykl, že s ním chodí i do práce a na pracovní schůzky. Na svém chlupáčovi je skoro až závislý, ale herec ví, že bez pomoci by si jeho mazlíček neporadil. Navíc v dnešní době jsou zvířata povolena prakticky všude, Míša tak nikomu nepřekáží.

Celebrity - další články

Doporučujeme