Sportovkyně tělem i duší! Kate Middleton převzala po Harrym prestižní titul. A vypadá u toho skvěle

4. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: ČTK)

Vévodkyně Kate Middleton opět ukázala, že je to velmi všestranná žena. Jeden den dokáže být dokonalou osobností v nádherných šatech, zatímco druhý den si nazuje tenisky a sportovní dres a jde si zkusit ragby. Nyní Buckinghamský palác na Twitteru oznámil úžasnou novinku.

Poté, co Harry odešel od britské královské rodiny, zůstala po něm celé řada funkcí, které je teď nutné obsadit. Jeden z prvních zdědila vévodkyně Kate Middleton, která je nově patronkou anglického rugby. Novinku oznámil Buckinghamský palác ve středu ráno. Kate je známá svou láskou ke sportu a z nové role je prý velmi nadšená.

Dvěfantastické organizace, které se zavázaly využít sílu, kterou může mít sport, ke sbližování komunit a pomoci jednotlivcům k rozkvětu,“ uvedla na svém twitteru a oznámila, že přebírá patronát nad britskou ragbyovou ligou a ragbyovou unií. Pochlubila se totiž videem, na kterém si v teplákovce pohazuje ragbyovým míčem. A vypadala u toho samozřejmě dokonale.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Slušelo jí to i na jednom z tréninků, který absolvovala v londýnském Twickenhamu a se sportovci si dokonce i sama zahrála. Ragbyový patronát si přitom Harry chtěl původně nechat i po „megxitu“, nakonec o něj ale přišel stejně jako o všechny ostatní královské povinnosti a výsady. Harry, který je sám velkým fanouškem ragby, zdědil funkci po své babičce. Jeho bratr William je zase patronem Velšské ragbyové unie.

Celebrity - další články

Doporučujeme