StarDance jako jedno velké překvapení. Nikdo nevypadl a do finále jdou poprvé tři páry

12. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Soutěžící StarDance. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Semifinále taneční soutěže StarDance bylo velmi netradiční. Všichni počítali, že do finále půjdou jen dva nejlepší páry. Nakonec Česká televize rozhodla, že díky covidu se jedná o výjimečný ročník. Proto se rozhodlo, že další sobotu o titul král a královna tanečního parketu zabojují všichni.

O rozhodnutí, které produkce chystala věděli jen moderátoři Marek Eben a Tereza Kostková, kteří po celý večer na sobě nedali nic znát. Soutěž tak plynula v tradičním duchu a dokonce zahráli při vyřazování habaďůru. Poprvé v histori budou ve finále StarDance tři páry. Herec Jan Cina s tanečnicí Adrianou Maškovou, krasobruslař Tomáš VernerKristýnou Coufalovou a farářka Martina Viktorie Kopecká s tanečníkem Markem Dědíkem.

Během “vyřazování” poslal Eben do bezpečí Kopeckou s Dědíkem. Farářka tomu nemohla uvěřit a její výraz vypovídal za vše. Potom se oznámilo, že postupují všichni soutěžíci a jí se velice ulevilo. Podle deníku Blesk a sázkařských kurzů měla jít z kola ven už večer před semifinálem. Diváci ale zamíchali kartami a poslali domů zpěvačku Terezu ČernochovouDominika Vodičku.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Přesto v semifinále byla právě Kopecká s Dědíkem podle poroty nejslabší. Každý pár si alespoň jednou vytančil 40 bodů, ale jim se to nepodařilo. Kdo se tak stane absolutním vítězem soutěže, se dozvíme už příští sobotu, kdy se koná velkolepé finále. Už teď je ale jasné, že nejen diváci budou do poslední chvíle napnutí.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Pokud si chcete dlouhou chvíli na finále soutěže zkrátit. Nalaďte si Frekvenci 1 v pondělí po 9. hodině. V éteru si bude moderátorská dvojice Lubka Ponížilová a Míra Michálek povídat s choreografem soutěže Markem Zelinkou a herečkou Marií Doležalovou.


Celebrity - další články

Doporučujeme