Staromládenecký dům Bena Afflecka je k prodeji. Kupující se ale pořádně plácne přes kapsu

13. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Lopez a Ben Affleck. (Zdroj: Profimedia)

Je možné, že mu to nařídila jeho novomanželka Jennifer Lopez nebo se tak rozhodl čistě on sám. Herec Ben Affleck se rozhodl, že prodá svůj staromládenecký dům v Pacific Palisades. Částka vám ale vyrazí dech. Informaci přinesl Blesk.cz.

Nádherné sídlo, které je obklopeno klidem a zelení, bude mít brzy nového majitele. Tedy jen, když někdo bude ochoten za něj zaplatit 30 milionů dolarů, tedy bezmála 714 milionů korun. Vila v Paficif Palisades v Los Angeles už Benu Affleckovi neslouží, protože na jaře s manželkou Jennifer Lopez koupil sídlo v Beverly Hills za 60 milionů dolarů, tedy dechberoucí 1 miliardu a 428 milionů korun.

Herec si svou “vilku” koupil v roce 2018 za 19 milionů dolarů, tedy za 452 milionů korun. Dům za to i za přemrštěnou částku ale stojí. Má velkolepou fasádu, která každého i hned zaujme. Stojí na pozemku o rozloze 0,6 akrů a nabízí 1250 metrů čtverečních obytné plochy obsahující 7 ložnic a 9 koupelen, vše v krásných, světlých barvách.

Její součástí je i obývák, pracovna, šatna, wellness, salonek pro recepce, prádelna velkolepé domácí kino, odpočinková místnost s barem, vinný sklípek s řízenou teplotou a posilovna. Samozřejmostí je balkon, přední terasa a garáž pro tři auta a nechybí ani bazén se skluzavkou.

 

Zdroj foto: Profimedia 

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme