Šťastná Olga Lounová po narození dcery: Pro každou matku by mělo být normální říct si, kdy půjde domů

22. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Olga Lounová s partnerem a dcerou. (Foto: se souhlasem O. Lounová)

Zpěvačka Olga Lounová se stala maminkou. Sympatická prvorodička má s partnerem Janem Kreglem dcerku Arianne a zpěvačka se nyní na svém instagramu svěřila, jak vše probíhalo.

O tom, že se stala maminkou, Olga Lounová své fanoušky informovala na státní svátek 17. listopadu. „Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě, a to z tvých maličkých úst. Vítej Arianne. Vítej do našich srdcí, kam jsi patřila odjakživa. Vítej do rodiny. Nemohla jsem se dočkat, až tě budu držet v náručí, a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnější bytost ve vesmíru,“ napsala dojatá maminka na svůj instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Lounová (@olgalounova)

Malá Arianne po porodu měřila 50 centimetrů a vážila 3160 gramů a šťastná maminka se o víkendu svěřila, jak její velký den probíhal. Je ráda hlavně za to, že v porodnici strávila jen pár hodin a poté se přesunula do domácího prostředí. „Rodili jsme ambulantně, což znamená, že po pár hodinách po porodu a první kontrole miminka a maminky, pokud je vše v pořádku, jdete domů,“ prozradila zpěvačka.

Podle ní by mělo být pro každou matku normální, aby si ona sama rozhodla, kdy půjde z porodnice domů. „Potřebujeme více mediálně známých lidí, kteří ukážou, že práce komunitních PA (porodních asistentek, pozn. red.) dává smysl, že je normální volbou zvolit si, kde chce žena rodit, případně kdy chce odejít domů,“ dodala Olga.


Celebrity - další články

Doporučujeme