Štefan Margita má konečně Haničku doma. Na vozíku si ji vezl z nemocnice

11. června 2022·Celebrity·Redakce

Štefan Margita a Hana Zagorová. (Foto: se souhlasem Š. Margita)

Dva týdny ležela zpěvačka Hana Zagorová v nemocnici na Bulovce poté, co zkolabovala a musela dostat transfuze. Nyní je už ale doma se svým milovaným mužem Štefanem Margitou, který si ji z nemocnice odvezl na vozíčku do taxíku, jelikož byla zpěvačka ještě velice zesláblá. Konečně jí mohl dát puget 30 růží k jejich výročí. Informoval o tom Blesk.cz.

Když si operní zpěvák a manžel Hanky Zagorové, který se netají tím, jak moc ji miluje, přijel pro svou Haničku, přivezl zároveň i nějaké pozornosti pro persoál. Vypadá to, že bylo celé dva týdny o Haničku skvěle postaráno. Není ovšem divu, že už ji chce mít Štefan doma a chce se o svou lásku starat sám. Už do nemocnice jí nosil poctivý domácí vývar a v péči o svou ženu hodlá pokračovat.

“Je to moje zlatíčko, kterému děkuju za všechny ty nádherné chvíle a za každý den strávený po jejím boku. Jí se teď všechno na světě bude podřizovat, takže i moje práce jde stranou,” řekl Blesku Štefan. Ten se každý den, co byla Hanka v nemocnici, modlil, aby už ji měl doma. Než si stihla sbalit všechny věci, Štefan jí ještě skočil do lékárny, a pak už si ji vezl na vozíčku k přivolanému taxi.

Podle všeho je po transfuzích ještě hodně zesláblá. Nicméně konečně budou moci oslavit jejich výročí, které připadlo na pondělí. Doma na ni čekal puget 30 růží, které chtěl Štefan přinést už do nemocnice, bohužel by ho tam s kytkou nepustili. Zda oslavili svých 30 let hned po návratu z nemocnice, nebo počkají, až si Hanka odpočine, to nevíme. My přejeme, ať už je jenom a jenom líp.


Celebrity - další články

Doporučujeme