Stěhování Williama a Kate se blíží. Královský pár chce být blíž královně a být jí oporou

28. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ William s manželkou Kate Middleton. (Foto: Shutterstock)

Nejprve princ Harry s Meghan, teď William s Kate. I staršího z bratrů čeká stěhování, ale v tomto případě nejde o rodinnou rozepři. William se bude stěhovat, aby byl blíž ke královně Alžbětě II. Informaci uveřejnil web Vanity Fair.

Zprávy o tom, že se William a Kate budou stěhovat z Kensingtonského paláce nejprve všechny trochu vyděsily. Nakonec je ale jasné, že důvody jsou čistě pragmatické. Manželé se podle webu Vanity Fair cítí ve svém domě přehlížení a rádi by byli svým příbuzným více nablízku. Hlavně královně Alžbětě II., která po smrti prince Phillipa potřebuje oporu.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Spekulace o novém bydlení se objevují už několik měsíců. Média se snažila vypátrat, kam se královský pár uchýlí. Nyní je jasné, že půjde o zámek Windsor. „Ve Windsoru je spoustu možností. Navíc by v něm byli blízko královně. Dává jim to největší smysl,” řekl magazínu nejmenovaný zdroj. William a Kate o stěhování mluvili už dlouho se svými přáteli.

Nicméně palác i tak zůstane nadále jejich oficiální londýnskou základnou. “Raději ale budou žít na venkově. Odtud budou moci lépe dojíždět do Londýna,” pokračoval zdroj. Přestože se zdálo, že za rozhodnutím je princova láska k přírodě, opak je pravdou. Williama a Kate to napadlo těsně po smrti prince Phillipa. Podle zdroje je hlavním tématem v královské rodině budoucnost monarchie. A ta souvisí i se stěhováním vévodů z Cambridge.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Celebrity - další články

Doporučujeme