Štěpán Kozub se stahuje z veřejného dění. Léčím se, vzkázal fanouškům

4. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Štěpán Kozub (Zdroj: Frekvence 1)

Fanoušci komika a herce Štěpána Kozuba smutní. Jejich idol se rozhodl dát si v účinkování na veřejnosti na nějaký čas pauzu. Důvodem je zřejmě jeho špatné zdraví. Informoval o tom sám herec na instagramu.

Nejúspěšnější stand-up komik v Česku se rozhodl na čas se uzavřít před veřejností a zaměřit se na své zdraví. Podstupuje léčení, a tak ruší veškerá vystoupení. “Vážení přátelé, nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s Vámi budu muset rozloučit jak zde na soc. sítích, tak na živých vystoupeních. Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné. Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle v clubu nebo kdekoli jinde. Děkuji vám za pochopení,” vzkázal Štěpán fanouškům ve story na instagramu.

Story Štěpána Kozuba. (Foto: instagram)

Později se pro Deník Blesk vyjádřila Kozubova manažerka Dominika Kašovská. Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení a dlouhodobým zažívacím a respiračním potížím se Štěpánovi před několika dny v pozdních hodinách přitížilo natolik, že mu musela být poskytnuta lékařská pomoc.

Z blondýnky byl hotový už na škole, i tak skončili u rozvodového soudu

Na podzim loňského roku se komik rozvedl se svou manželkou, tanečnicí Barborou Drulákovou, se kterou se seznámil během studia na konzervatoři. V talk show 7 pádů Honzy Dědka se v minulosti svěřil, že byl z Barbory od začátku hotový, ale velké naděje si nedával. Nakonec se ale na něj usmálo štěstí a začali spolu chodit. Rok po svatbě se jim narodila dcera Anežka (3). Důvody rozchodu si nechali exmanželé pro sebe. Určitě se k věci nebudeme vyjadřovat,” uvedla v minulosti pro server iDnes.cz hercova manažerka.

Největší vzestup v kariéře Štěpána přišel s Divadlem Mír. Kde se stal uměleckým šéfem a členem improvizační skečové skupiny Tři Tygři. Kde působí s Albertem Čubou, Robinem FerroVladimírem Polákem. Od té doby byl i více vidět v televizi. Objevil se například v seriálu Místo zločinu Ostrava, Lajna nebo ve filmech Spolu či Tři Tygři ve filmu: JACKPOT.

Uvidíme tedy, za jak dlouho se oblíbený stand-up komik vrátí zpět na scénu. Teď nezbývá než Štěpánovi držet palce a přát brzké uzdravení.

Celebrity - další články

Doporučujeme