Štíbrovou se snoubencem oddával Pavel Novotný. Smála jsem se a bulela, svěřila se

24. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se svolením Nikol Štíbrové (instagram / stibrovicnikolka)

Herečka, moderátorka a influencerka Nikol Štíbrová (34) se dlouho tvářila, že navzdory druhému miminku svatba zatím v dohledu není. Pak ale přišla zpráva o tom, že se minulý týden tajně vdala. "Že se vezmeme jsme se rozhodli přede dvěma týdny," svěřila se na sociálních sítích. A svatebčany neoddával nikdo jiný, než nevěstin dlouholetý kamarád Pavel Novotný (40). 

Moderátorka a influencerka Nikol Štíbrová si v pátek 21. 5. tajně vzala svého přítele Petra Leitgeba (34). “Stihli sme to. Mr. & Mrs.Leitgeb,” oznámila stručně v sobotu na svém instagramovém profilu a připojila snímek z veselky. Za měsíc má dvojice na světě přivítat společného syna.

“Že se teda ještě vezmeme, jsme se rozhodli před dvěma týdny, během pár hodin jsme měli termín i prstýnky, šaty sem začala shánět v neděli poté, co mi holky naznačily, že ty šedivý flitrovaný za 30 éček z internetu jsou sice super, ale na mou jedinou svatbu v životě bych si možná mohla opatřit něco epesnějšího,”  popsala detaily Štíbrová, která po sňatku přijala příjmení Leitgeb.

“Bylo to celý krátký, malý a milý, i s dvěma svatebčanama v břiše a mou 90letou babi, která je neskutečná a vážila na naši lehce punk svatbu cestu, nás bylo 12. Smála jsem se a bulela a pak se podepsala do matriční knihy dvakrát blbě. Bylo to boží a hlavně – vzala jsem si nejlepšího chlapa na světě. Díky rodino, že jste byli s náma,” poděkovala v neděli všem přítomným.

Navzdory krátkému listu pozvaných nebyla na obřadu nouze o známá jména. Nechyběly moderátorčiny kolegyně z komického tria 3v1 Veronika Arichteva (35) a Martina Pártlová (41), která má stejně jako Nikol Leitgeb termín porodu zhruba za měsíc.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Snoubenci si navíc zvolili specifického oddávajícího. Manželství jim totiž neposvětil nikdo jiný, než kontroverzní starosta Řeporyjí Pavel Novotný, kterého s nevěstou pojí letité přátelství. “Nikol chtěla takzvanou ‘rychlovku trimerstrálku’. To znamená, že když je nevěsta ve třetím trimestru, já jsem svižnější. Nikol jsem dokonce vyškrtal i rady do manželství,” svěřil se politik pro TV Prima.

“My jsme spolu nějakou dobu dělali v bulváru a já jsem vlastně citát pro ně dva našel taky v bulváru. Marka Ebena se nějaká novinářka zeptala na konci rozhovoru: ‘A co byste poradil našim čtenářkám jako recept na šťastné manželství?’ A Marek Eben řekl: ‘Víte, každý z nás je nesnesitelný a je potřeba se s tím naučit žít.’ A to jsem řekl i Nikol,” prozradil.

Celebrity - další články

Doporučujeme