Strach o další členku legendárních Kelly Family. Patricia skončila s těžkým covidem v nemocnici

22. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Patricia Kelly (Foto: ČTK)

Letos v dubnu přišla skupina Kelly Family nečekaně o zpěvačku Barby. A nyní se strachují o další členku. Patricia Kelly se nakazila koronavirem a musela dokonce i do nemocnice. Informaci uvedl německý deník BILD.

Celý svět si přeje, aby byla pandemie covid-19 za námi a naše životy se konečně vrátily k normálu. Vážná nemoc nicméně kolem nás nepřestává zuřit. Své o tom ví i zpěvačka Patricia Kelly, členka slavné skupiny Kelly Family. Německý deník BILD přišel s informací, že o víkendu musela být hospitalizovaná v nemocnici v Düsseldorfu na covidovém oddělení. Nemoc u ní měla nečekaně těžký průběh.

Zpěvačka je přitom očkovaná. Ještě předtím, než se pro očkování rozhodla, navíc už koronavirus prodělala. Teď ale covid-19 udeřil ještě silněji. Jistý podíl by na tom mohl mít i fakt, že se zpěvačka v tu dobu léčila s bolavou nohou. Imunitu měla oslabenou léky.

Podle německých deníků by měl být její stav stabilní, v nemocnici přesto nadále zůstává. Její plánované televizní vystoupení v pořadu televize ARD v sobotu bylo zrušeno, stejně jako koncert v Hannoveru, který se měl uskutečnit 25. října. Co bude s dalšími koncerty, je otázka.

Produkční tým Patrcie zveřejnil na jejím instagramu fotku, na které je vidět, že zpěvačce je nyní už lépe. Na nočním stolku je i přívěšek s křížem. Členka kapely je silně věřící, podobně jsou na tom i její sourozenci. Třeba mladší bratr Paddy pobýval nějakou dobu v klášteře v jižní Francii.


Celebrity - další články

Doporučujeme