Svatba hodná miliardářů! Alena Šeredová řekne již brzy ano

30. května 2023·Celebrity·Redakce

Alena Šeredová, snoubenec (Foto: Profimedia, Instagram Aleny)

Pětačtyřicetiletá Alena Šeredová, která je slavná jako modelka a miss, už jistě slyší vyzvánět svatební zvony. A zřejmě dost nahlas. Pohádková svatba s italským miliardářem Alessandrem Nasi se blíží. Podle Blesku.cz a eXtra.cz proběhne na Sicílii už 17. června.

Pravděpodobně nepůjde o skromnou svatbu. Svého miliardáře si Alena Šeredová vezme už 17. června v obci Noto na Sicílii. Za svědka jí podle Blesku půjde Lavinia Borromeo, manželka úspěšného amerického podnikatele Johna Elkanna.

Kráska prozradila, že bude přítomno asi 100 hostů. Po obřadu bude následovat venkovní party. S přípravami jí pomáhala její kamarádka a také svatební koordinátorka Alessandra Brillová, která má už na kontě nejednu velkolepou svatbu.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova)

Místo vybírali se snoubencem netradičně. Místo toho, aby se uchýlili k místu, které mají rádi, nebo které je pro jejich vztah třeba významné a nostalgické, rozhodli se pojmout to jako jedinečné překvapení. Bereme se na místě, kde jsme ani já, ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás oba bylo překvapení, jedinečná vzpomínka,” řekla budoucí nevěsta.

Sice to pro ni bude už druhá svatba, nicméně s Alessandrem, dědicem automobilky Fiat, má už dceru Vivi. V roce 2014 se po třech letech rozvedla se svým prvním manželem italským fotbalistou Gigi Buffonem poté, co jí byl údajně nevěrný. S ním má dva syny Thomase a Davida Lee.

Celebrity - další články

Doporučujeme