Svět bude o něco smutnější. Zemřel Josef Alois Náhlovský

8. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Josef Náhlovský (Zdroj: ČTK)

Po dlouhé nemoci zemřel známý český herec a komik Josef Alois Náhlovský (†72). Podle informací deníku Blesku podlehl celkovému selhání organismu, jeho smrt prý ale byla nečekaná. Na své zdraví si stěžoval celý život. Jako jeden z prvních se ke smrti vyjádřil herec Karel Šíp. Informaci přinesla ČTK.

Karel Šíp a Josef Alois Náhlovský byli celoživotní parťáci a kamarádi. I proto to byl právě Šíp, který na smrt kamaráda zareagoval jako jeden z prvních. Svět bude zas o něco smutnější. Zemřel Pepa Náhlovský. Kamaráde, parťáku, ať je ti nebe lehké. Budeš nám strašně chybět,“ napsal.

Podle webu Sedmička byl herec už tři týdny v umělém spánku. „Pan Náhlovský má vážné zdravotní problémy. Není schopen komunikovat a plnit si své povinnosti. Je v nemocnici v umělém spánku a jeho stav je opravdu kritický,“ řekl serveru ve středu dobře informovaný zdroj.

Oficiálně se vyjádřila i rodina. Dovolujeme si Vás za nejbližší rodinu informovat, že dnes, 7. 4. 2022, ve věku 72 let, zemřel po krátké těžké nemoci, se kterou statečně bojoval, pan Josef Alois Náhlovský. O možnostech, jak se s Pepou budete moci rozloučit, Vás budeme informovat. Děkujeme, že mu dnes věnujete tichou vzpomínku. Rodina předem děkuje za respektování soukromí,“ uvedla za rodinu Veronika Záhorská.

Ze skonu známého herce byl v šoku i moderátor Jan Rosák.„Dozvěděl jsem se to před chviličkou od Karla Šípa. Naposledy jsem ho viděl před pár měsíci, protože byl v nemocnici. Je to hrozně smutný, byl to vynikající kamarád a výborný člověk,“ svěřil.

Režisér Jiří Adamec je člověkem, který slavnou dvojici Mladý – Náhlovský uvedl poprvé na televizní obrazovky. Před půlhodinou mi to volala jedna paní ze zpravodajství. Ta mě dostala na kolena, to je strašný, já jsem vůbec nevěděl, co říct. Rok nebo dva jsem ho neviděl a vůbec jsem netušil, že je tak nemocný. To je šok!” uvedl pro Blesk Adamec.

Celebrity - další články

Doporučujeme