Svou lásku už chtějí ukazovat. Sara Sandeva a Jakub Prachař okouzlili Karlovy Vary

11. července 2022·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva a Jakub Prachař (Zdroj: Profimedia)

Ještě loni se před fotografy skrývali, letos už hrdě pózovali na červeném koberci. A vypadalo to, že jim pozornost vůbec nevadí. Herečce Saře Sandevě to ostatně opět neskutečně slušelo a Jakub Prachař vypadá, že našel opravdu tu pravou. Informaci uvedl web Super.cz.

I když letos si karlovarský filmový festival užívali společně, podle herečky Sary Sandevy si mezinárodní festival letos moc neužila. “Strašně mě mrzí, že jsem tady byla pokaždé jen na otočku, na začátku i na konci. Takže jsem si slíbila, že příští rok si to zařídím tak, abych tady byla celý festival, a naplno si užiju filmy, večírky i lidi. Tenhle rok to bylo velké pendlování,” řekla Super.cz Sara.

Ta musela jezdit pravidelně do Prahy na představení recitálu Marta. Doprovázel jí ostatně i její partner, herec Jakub Prachař, který taktéž jezdil za prací. Kráska, která zazářila v nádherných zlatých šatech od své dvorní návrhářky Hermine Khalaf Pogosyan se dokonce svěřila, že letos stihla méně filmů, než loni.

Sara Sandeva a Jakub Prachař (Zdroj: Profimedia)

V loňském roce ale strávila v lázeňském městě více času. Tentokrát si užila zahájení a zakončení festivalu. Po něm ostatně utíkala na koncert kapely Monkey Business v Mattoni Life baru. Jakub Prachař s kapelou vystupoval. Pak se společně vydali na afterpárty do Grandhotelu Pupp.


Celebrity - další články

Doporučujeme