Svou lásku už neskrývají! Eva Decastelo a Tomáš Třeštík se předvedli jako zamilovaný pár

9. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Eva Decastelo. (Foto: Profimedia)

Vypadá to, že herečka Eva Decastelo a fotograf Tomáš Třeštík se rozhodli svou lásku už neskrývat. Zamilovanou fotku pouze se srdíčkem dali na svoje sociální sítě. A nadšení mezi fanoušky či kolegy z branže je velké.

Fotka, které mluví za vše. Krásná herečka Eva Decastelo na ní září jako sluníčko, zezadu objímá fotografa a kameramana Tomáše Třeštíka, který se rovněž usmívá a navíc jí hladí po ruce. Oba vypadají velmi zamilovaně a šťastně. K tomu není žádný popisek, jen srdíčko, což mluví samo za sebe. Ono ostatně víc není potřeba.

Vše korunuje štítek Placené partnerství, čehož si mnoho sledujících všimlo. Někteří se tomu v komentářích zasmáli. Páreček si z toho buď sám udělal legraci, nevšimli si toho nebo začali společně dělat reklamu. Fanoušci i kolegové jsou ale z jejich společného pózování a hlavně ze štěstí, které z nich vyzařuje, nadšení.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Decastelo (@decasteloeva)

„Miluju vás,“ napsala k tomu herečka Denisa Nesvačilová, která si s Evou zahrála v seriálu Slunečná. Srdíčko poslaly i Nela Boudová, Kateřina Pechová či Michaela Ochotská. Nejlépe to ale vystihla herečka Denisa Pfauserová. „Tak už jste si řekli, že spolu chodíte?“ zeptala se snad s nadsázkou. Oba přitom ještě donedávna byli v jiných vztazích.

Tomáš žil se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou, rozchod oznámili v roce 2021. Nicméně vzhledem k tomu, že občas zasdílí společnou fotografii, vypadá to, že se rozešli jako dva normální a dospělí lidé a nechovají k sobě žádnou zášť. Letos v červnu Eva oznámila odcizení od manžela, spisovatele a scenáristy René Decastela. I on už má novou lásku, ragbistku Evu Korniovou Jung.


Celebrity - další články

Doporučujeme