Svou novou lásku už netají! Veronika Žilková chodí se známým rockerem

19. září 2022·Celebrity·Redakce

Herečka Veronika Žilková. (Foto: Frekvence 1)

Na lásku není nikdy pozdě. To si zřejmě řekla Veronika Žilková a po dramatickém rozchodu s Martinem Stropnickým představila novou lásku. Tím je podle všeho rocker Josef Holomáč, basák z původní kapely Argema. Informaci přinesl deník Aha! a pořad Showtime.

Zrada od stále ještě manžela Martina Stropnického Veroniku Žilkovou ranila, ale neskolila. „Jsem už skoro volná, manžel podal žádost o rozvod. Určitě ale nechci nikoho mladšího. Co bych s ním dělala?“ tvrdila herečka s tím, že na koloušky si ani v nejmenším nepotrpí. A nemusí se bát, rocker Josef Holomáč je o pět let starší.

Nejprve lehce mlžila a tvrdila, že někoho potkala. „Je to někdo z jiného světa. Potkala jsem bývalého rockera, basáka ze slavné kapely Argema, ale té staré Argemy. Když mi řekl, co dělá, tak jsem ani nevěděla, o co jde. Ale přišlo mi to legrační v době, kdy žiju rockové období na Broadwayi. Budu tam hrát v rockovém muzikálu Okno mé lásky, přiznala následně.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovastropnicka)

Podle svých slov poznala i bratra svého nového partnera. Karel Holomáč je mimo jiné autorem hitů Jarošovský pivovar, Tohle je ráj nebo Modré pondělí. Až tam jsem zjistila, že z mládí tyhle písničky znám. Je skvělý, když vás život svede dohromady s někým, kdo je stejně starý, kdo má spoustu podobných zážitků, zná stejné filmy… Dá se začínat znovu,“ radovala se zamilovaná herečka. Znovu k oltáři ale zřejmě nepůjde. „Jsem matkou tří synů, povedu k oltáři je. To stačí,“ řekla herečka

Pod společnou fotkou se strhla vlna gratulací, někteří si ale mysleli, že jde o herce Michala Suchánka. „Myslela jsem na první pohled, že je to Suchoš...“ mínila jedna ze sledujících. „To je Suchánek?“ přidal se další. „Se Suchánkem jo, gratuluju…,“ komentují fanoušci. Zajímavé je, že herečka s Michalem Suchánkem před lety natáčela pořad Tele Tele. Tehdy se šuškalo, že spolu mají poměr, což ale oba popřeli. Suchánek je už třicet let šťastně ženatý, Žilková svoje štěstí snad také našla.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme