Syn Pitta a Jolie půjde v jejich stopách. Nechce protekci, vymyslel si pseudonym

20. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Angelina Jolie, Pax Thien Jolie-Pitt a Brad Pitt. (Foto: Profimedia)

Každý umělec potřebuje jedno, a to mít výstižný a snadno zapamatovatelný pseudonym. Své o tom ví i adoptivní syn Brada Pitta a Angeliny Jolie Pax Thien Jolie-Pitt. Chce jít ve stopách rodičů, nechce být ale s nimi spojován, a tak si zvolil umělecké jméno Embtto. Informoval o tom server Vanity Fair.

Mladý Pitt se už dlouhou dobu věnuje umění, konkrétně digitální a multimediální tvorbě. Jeho styl je podle zahraničních médií hodně abstraktní. Dokonce by ho měla v nejbližších týdnech čekat výstava v galerii v Tel Avivu v Izraeli.

Proč zrovna pseudonym Embtto?  To nikdo netuší. Je to záměrné, abych mohl svobodně pracovat bez toho, aniž bych byl spojován s mými slavnými rodiči,” uvedl pro zahraniční média Pax. Jeho rodné jméno je totiž denně v hledáčku médií a tomu se chce mladý muž vyvarovat. Chce si kariéru vydobít sám a nebýt za protekčního synáčka.

Pax není prvním dítětem, které se rozhodlo prorazit ve světě slavných na vlastní pěst. Například Rocco Ritchie, syn Madonny, si dal pseudonym Rhed a věnuje se také umělecké tvorbě, zejména technice brikoláže.


Celebrity - další články

Doporučujeme