Tady se někdo plácl přes kapsu. Vévodkyně Kate se předvedla v šatech za desítky tisíc

24. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate a princ William (Zdroj: Profimedia)

Jednou šaty za pár stovek, podruhé za desítky tisíc korun. Vévodkyně Kate miluje módu a pro její módní vkus jí obdivuje miliony žen po celém světě. Sluší jí to v šatech, které stojí pár stovek, ale i v modelu z jehož částky se nám protáčí panenky. Tentokrát zvolila druhou možnost. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Elegantní a přitom roztomilá. Vévodkyně Kate vyrazila s princem Williamem minulý týden na dostihy do Ascotu. Oblékla na ně krásné puntíkované šaty do půli lýtek. Samozřejmě nemohl chybět klobouk, bez kterého by to na dostizích nešlo. Vše sladila s hnědými doplňky.

Vévodkyně si velmi oblíbila modely z konfekce, ale tentokrát šáhla do skříně vedle, kde má dražší kousky. Královské dostihy jsou prestižní událostí a šaty tak podléhají přísnému dress codu. Šaty z dílny značky Alessandra Riche vyšly na 1970 liber, v přepočtu necelých 57 tisíc korun.

Kate a princ William (Zdroj: Profimedia)

Není to poprvé, ale model odkazoval k zesnulé princezně Dianě, které podobný puntíkatý model do Ascotu oblékla v roce 1988. Náušnice s diamanty a perlami, jimiž se Kate ozdobila, navíc v minulosti patřily právě Dianě. Královské dostihy patří k velmi důležitým sportovním akcím sezóny. Během pěti dnů se na nich ukázali všichni členové královské rodiny, kromě Alžběty II. Ta kvůli zdravotním problémům letošní ročník vynechala. A to i přesto, že jde o její nejoblíbenější společenskou událost.


Celebrity - další články

Doporučujeme