Tahle štíhlá kráska bývala mužem. Zachytili ji, jak se na pláži snaží o dokonalé selfíčko

8. června 2022·Celebrity·Redakce

Maxim Magnus. (Foto: Profimedia)

Dvaceti čtyř letá transgender modelka a aktivistka Maxim Magnus byla zachycena na pláži na Ibize, kde pózovala na dokonalé selfie pro své sociální sítě. Jelikož najít ten správný úhel vždy nějakou chvíli zabere, paparazzi měli dost času nafotit z dálky její vysokou štíhlou postavu. Tyto fotografie pak sdílela na svém instagramu.

Na ostrově Ibiza trávila modelka dovolenou a nemohla si vybrat lepší místo. Ibiza je proslavená svou popularitou především u mladých lidí, protože nabízí kromě moře a pláží také nekonečnou škálu zábavy v podobě party a večírků. A právě na jedné z pláží pózovala na selfíčko, přičemž dala Maxim, která bývala mužem, na odiv svou krásnou štíhlou a vysokou postavu. 

Když dlouhonohá blondýna uviděla tyto fotky, pořízené bez jejího vědomí, místo aby se rozčílila, zveřejnila je na svém instagramu se slovy: “Je to narušení mého soukromí, ale vypadám sexy,” čímž ukázala, že má nadhled a zároveň jíě sebevědomí nechybí. Z toho vyplývá, že je se svým vzhledem spokojená, což je jedině dobře po tom, jaké kroky musela podstoupit, aby tomu tak bylo.

View this post on Instagram

A post shared by Maxim Magnus (@maximmagnus)

Maxim už v dětství věděla, že je jiná než ostatní. “Poprvé jsem si uvědomila, že jsem trans, když mi bylo 14 let. Nejdřív jsem mámě řekla, že jsem gay. Ona mě ale vzala za psychologem na kliniku zaměřenou na gender nedaleko našeho domova v Belgii, protože si myslela, že bych měla svou identitu více prozkoumat,” napsala modelka pro Vouge v roce 2019. “Když jsem slyšela doktora, jak mi vysvětluje, co to znamená být trans, okamžitě mi došlo, že to je přesně to, co zažívám,” dodala. Dnes má již operaci za sebou.

Celebrity - další články

Doporučujeme