Tajemství fotografie Kate a Williama k Vánocům. Co znamenají barvy a proč se manželé drží za kolena?

21. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

William a Kate (Zdroj: ČTK)

Letošní fotografie na vánoční pohlednici od Kate a Williama mnohé překvapila. Rodina se nenechala vyfotit ve Velké Británii, jak bylo zvykem, ale v zahraničí. Podle Blesku je na ní navíc spoustu zajímavostí.

Fotografie je vyfocená v Jordánsku na Blízkém východě. Tato země má speciální význam pro Kate, která tam trávila dětství. Její tatínek v Jordánsku pracoval pro aerolinku British Airways. Následník trůnu do země vyrazil s rodinou na utajenou soukromou dovolenou. Kate se netají tím, že by svým dětem chtěla dopřát co nejvíc normální dětství. Zřejmě jim tak chtěla ukázat, jak vypadalo to její.

Na fotce je zajímavá i volba barev. Charlotte a Louis na sobě mají modré barvy, kdežto William, Kate a Geroge jsou oděni do olivově zelené. Zemské odstíny barev symbolizují mír a harmonii, které jsou s obdobím Vánoc neodmyslitelně spojené. Volba u nejstaršího syna je podle fanoušků jasná. William chce Georgovi naznačit, že jednou bude on králem.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Pozornosti fanoušků neunikl ani to, že Charlotte a Louis k sobě barevně ladí. To nemusí být náhoda. Není tajemství, že starší sestra má ke svému mladšímu bráškovi silné pouto. To zachycuje i fotografie z jejích třetích narozenin, kde k sobě Louise ochranářsky tiskne.

Další zvláštností je i Williamovo oblečení. Ten je na fotografii v kraťasech, na veřejnosti ale většinou chodí v obleku nebo dlouhých kalhotách, jak se na budoucího krále sluší a patří. Jeho uvolněný outfit jen naznačuje, že fotografie vznikla v době, kdy byla rodina šťastná a spokojená.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Poslední zajímavostí je láskyplné gesto Williama a Kate k sobě navzájem. Není žádným tajemstvím, že v královské rodině se k sobě partneři na veřejnosti nijak zvlášť nemají (kromě Meghan a Harryho). To ostatně platí i u Kate a Williama. Na letošním přání se ale navzájem něžně drží za kolena. To jen dokazuje, že svou lásku umí ukázat i na veřejnosti, ale raději si ji nechávají v soukromí. A tak to má být.


Celebrity - další články

Doporučujeme