Tajemství pohřbu Ivany Trumpové! Dcerka Ivanka neuronila ani slzu, Donald dorazil i s manželkou

22. července 2022·Celebrity·Redakce

Ivanka Trump a Donald Trump (Zdroj: Profimedia)

Ve středu 20. července se rodina, přátelé, slavní, ale vlastně i celý svět loučil s českou rodačkou Ivanou Trumpovou (†73). Ke smutečnímu obřadu došlo na Manhattanu, jen kousek od místa, kde podnikatelka a první manželka bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa žila. Informaci přinesl Blesk.cz.

I když si Ivana Trump žila v luxusu, rozhodně se jím nechlubila. Možná i proto byl takový i její pohřeb, který se konal za zavřenými dveřmi. Ivana zemřela velmi nečekaně. Bez známek života byla svými zaměstnanci nalezena 14. července ve svém bytě v New Yorku. Americká média uvedla, že spadla ze schodů a utrpěla smrtelné poranění trupu. Ivana měla podle známých poslední dobou problémy s pohybem a schodiště bylo velmi nebezpečné. „Bylo nemožné po něm sejít dolů. Úzké na vnitřní straně a rozšiřující se směrem ven. Bála jsem se, že z něj spadne,“ smutnila její kamarádka Nikki Haskello.

Pohřbu se účastnil i bývalý americký prezident Donald Trump, kterého polovina světa nenávidí. I to byl důvod, proč celou smuteční akci doprovázelo mnoho bezpečnostních opatření. Všichni třeba museli projít kontrolou proti detektoru kovu. Zpráva o smrti první ženy Trumpa prý velmi zaskočila. I po rozvodu zůstali přáteli a kontroverzní podnikatel jí třeba pravidelně posílal květiny.

Rodina Ivana Trump (Zdroj: Profimedia)

Otazníky tak visely nad tím, zda Trump dorazí, ale zda přijde i se svou ženou Melanii. A skutečně dorazil, přestože to mezi oběma ženami dlouho vřelo. „Mám přímý telefon do Bílého domu, ale nechci mu volat, protože je tam Melania a opravdu nechci vyvolávat nějakou žárlivost nebo něco takového. Jsem ale v podstatě Trumpova první žena, jsem první dáma,“ vtipkovala Ivana před lety v pořadu Dobré ráno, Ameriko na televizní stanici ABC. Melanie na žertování ale asi moc nebyla, protože prostřednictvím svého mluvčího uvedla, že prohlášení ex-manželky mají za úkol vyvolat pozornost. Ivana totiž chtěla vydávat paměti s názvem Raising Trump (volně přeloženo jako Trumpovská výchova).

Na pohřeb ale nemohla dorazit Ivanina maminka Marie Zelníčková, která v září oslaví 96. narozeniny. Roli v tom hraje nejen její pokročilý věk, ale i fakt, že Zelníčková žije ve Zlíně a bylo by pro ni náročné dopravit se do USA. Zapomenutá ale nebyla, její fotka byla dokonce v zádušním programu. Šok ale způsobila dcera Ivanka. Ta byla sice krásná, perfektně oblečená i nalíčená, ale celou dobu neuronila ani jednu slzu a tvář měla celou dobu kamennou. Možná se snažila být silná před všemi, ale nepůsobila moc přirozeně.

Ivanka Trump a Eric Trump (Zdroj: Profimedia)

Možná za to mohlo ale něco jiného. V rodině Trumpových není spojení plastické operace sprosté slovo. Ivanka totiž vypadala na aktuálních fotkách jinak než na těch, které ukazuje na sociálních sítích. Vypadala spíše jako její nevlastní matka, na jejíchž kráse se šikovné ruce plastických chirurgů notně vyřádili. A Donald taky nevypadá úplně na svůj věk. Ivana měla ale styl do konce života, což byl zřejmě důvod, proč byly její ostatky uloženy do zlaté rakve. Byla sice zřejmě jen pozlacená, ale byla také pořádně těžká. Muselo ji nést hned deset mužů.

Česká rodačka patřila k ženám, které si postupem času oblíbily spíše němé tváře než ty lidské. Pozůstalí proto udělali krásné gesto a rozhodli se zařídit, co by si zřejmě ona sama přála. Všem zvaným rozeslali na poslední rozloučení pozvánku s jasně zformulovanou žádostí: Hlavně žádné kytky! Namísto květinových darů si dovolujeme požádat o dar pro opuštěné pejsky,“ stálo prý v instrukcích. Výtěžek sbírky má jít floridskému Big Dog Ranch Rescue, kde o opuštěné hafany pečují.


Celebrity - další články

Doporučujeme