Tak trochu jiný mejdan u Leitgeb. Další bordel bude u Veroniky Arichtevy, vtipkuje Pártlová

3. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Narozeninová oslava syna Nikol Leitgeb. (Foto: se souhlasem M. Pártlová)

Zpěvačka a moderátorka Evropy 2 Martina Pártlová se pochlubila na instagramu fotkami z narozeninové oslavy syna Nikoly Leitgeb Mathiase. Ta se podle ní nesla ve velmi vtipném duchu a v menším chaosu. Společně s herečkou Veronikou Arichtevou jim tak definitivně odzvonilo pohodovým večírkům.

Další oslava jedné z našich ratolestí úspěšně za náma, zajímavý člověče, jak ty děcka mají v určitou chvíli úplně jiný názor jak vy,” napsala na instagram Martina. Nechybí ani série fotek, ze kterých je jasné, že se trojice maminek Arichteva, Leitgeb, Pártlová opravdu nenudila. “Stačila by nám jedna hezká fotka, no nic,” postěžovala si zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

Narozeninová oslava se konala u Nikol v Lánech. Její syn Mathias oslavil páté narozeniny. “Suma sumárum… Radovan (Mathias) oslavil narozeniny, dostal dárky, ze kterých měli určitě radost hlavně Nikča s Péťou (sorry). Byl i popcornovač a výrobník na cukrovou vatu, ze kterého měl největší radost Pepa, bo si to chtěl vždycky vyzkoušet a musím říct, že to není úplně pr*el. Stella ochutnala svůj první dort, jestli se tomu rejpání prstem v něm, dá tak říkat. Dostala opět nějaký ten šťouchanec a je zas o kousek víc zocelená… Maminka narozdíl od Stelly neměla s sebou převlečení, a tak téměř celou oslavu byla zasraná od dortu jak pr*se,” pokračovala Pártlová. Z textu je tak jasné, že oslava byla pro všechny opravdu výživná.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Na instagramu reagovala i Leitgeb. Děvčata, pořád věřím, že se jednou sejdeme ve VOLNÉM čase a vyměníme si pár SMYSLUPLNÝCH vět.”  S ní souhlasila i Martina a dodala, že se nemůže dočkat další narozeninové párty.Už se těším na další narozky. Tentokrát uděláme bordel u Veroniky Arichtevy.

Celebrity - další články

Doporučujeme