Take That: Pravda o odchodu Robbieho Williamse! Konec ho stál miliony

9. prosince 2014·Celebrity·Redakce

Kapela Take That vydala novou desku “III", kterou tento týden představujeme na rádiu Frekvence 1! A při té příležitosti jsme připravili článek, který odhaluje zákulisí odchodu Robbieho Williamse ze skupiny.

Z Robbieho udělalo účinkování v kapele v 90. letech velkou hvězdu. V roce 1995 ale skupinu opustil. Přesnějši řečeno: Vyhodili ho! „Bylo to tak od všeho trošku. V té době jsem hodně pil, opravdu hodně. A byl jsem dost mladý. Tak jsem jednou klukům řekl, že tohle bude moje poslední turné, opil jsem se a ráno si mě pozval na kobereček Jason Orange a řekl mi, že bych měl jít hned, že šňůru dojedou jako čtyřka. To mi otevřelo dveře z kapely, což jsem potřeboval,“ uvedl zpěvák.

Téma Take That

„Byla řada lidí, kteří měli eminentní zájem na tom, abych už v kapele nefiguroval a aby mě vystrnadili z celého hudebního vydavatelství,“ uvedl Williams před časem v rozhovoru pro pořad Mastertapes stanice BBC Radio 4. „Vydělal jsem si v Take That milión liber a zhruba milión a půl mě stál odchod. Skončil jsem ve dvaceti letech na dlažbě s dluhem půl miliónu,“ dodal.

Podívejte se na video z roku 2010, ve kterém vystupuje kapela Take That v původní sestavě:

Tři členové

Take That aktuálně tvoří už pouze tři zakládající členové kapely. Poté, co Robbie Williams ukončil své hostovánív roce 2012, koncem září tohoto roku definitivní odchod oznámil i Jason Orange. Zbývající členové, tedy Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald, se nicméně sešli ve studiu a začali s prací na nové desce, která je už sedmou studiovou v jejich diskografii. Dohromady natočili přes dvacet písní, z kterých pro album vybrali následně tynejvhodnější…

VIDEO: Take That vydávají novou desku! Poslechněte si první singl

Take That: Back For Good, Pray a další největší hity

Celebrity - další články

Doporučujeme