Talent se u nich dědí. Heidi, Pink ani Beyoncé se za svoje dcery rozhodně stydět nemusí

3. února 2023·Celebrity·Barbora Turková

Heidi Klum a její dcera Leni (Zdroj: Profimedia)

Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. A to v případě těchto dívek rozhodně platí. I když často nejsou ještě ani plnoleté, už teď se pravidelně objevují v médiích, plní první stránky bulvárních novin, vystupují na koncertech a celkově si budují svoji vlastní kariéru. Jak se jim to daří? Pojďte se s námi podívat.

Mariah Carey a Monroe

Jakmile má vaše maminka nejúspěšnější vánoční hit všech dob, těžko můžete čekat, že se vás zpěv nijak týkat nebude. Své o tom ví i její jedenáctiletá dcera Monroe. Ta se před Vánoci objevila na koncertech v New Yorku a v Torontu, kde si střihly společný duet.

Pink a Willow

Vystoupení na koncertu své maminky si střihla v tu dobu devítiletá Willow. A nebylo to jen tak obyčejné vystoupení. Pink je známá tím, že do svých show zařazuje akrobatické prvky. A vypadá to, že Willow odvahu podědila a na předávání hudebních cen Billboard si v roce 2021 předvedla dech beroucí akrobacii na lanech bez jištění.

Beyoncé a Blue Ivy

Když bude Beyoncé hledat svojí nástupkyni, nemusí chodit moc daleko. Jednu takovou má totiž doma. Nedávno vystupovala americká kráska v Dubaji. Za vystoupení inkasovala neskutečných 24 milionů dolarů a jednalo se pompézní show plnou nádherných kostýmů a skvělých tanečních čísel. A nechyběla ani její jedenáctiletá dcera Blue Ivy. Ta je v šoubyznysu skoro jako doma. S maminkou už nahrála duet Brown Skin Girl.

Heidi Klum a Leni

Heidi Klum nikdy neměla problém se v kampaních pro Victoria´s Secret či Intimissimi svlékat. A problém to nedělá ani její dceři Leni, se kterou pro italskou značku nafotila sexy snímky ve spodním prádle. Leni se modelingu věnuje už od dvanácti let, což se ale Heidi vůbec nelíbilo. Povolila jí to až o pět později, kdy společně nafotily titulní stranu. Dnes je Leni v před objektivy fotoaparátů prakticky neustále.

Heidi Klum a její dcera Leni (Zdroj: Profimedia)

Cindy Crawford a Kaia

Modelingové geny nezapře ani přenádherná Kaia Gerber, která jakoby z oka vypadla své slavné mamince. Kaia je druhou nejmladší modelkou, která dosáhla tzv. The Big Four of Vogue. Objevila se na titulních stranách časopisu Vogue v Americe, Francii, Itálii a Velké Británii. Matka s dcerou spolu pózovali v kampani pro značku hodinek Omega. Modeling je ostatně v jejich rodině velmi oblíbené povolání, věnuje se mu totiž i Kain starší bratr.

Kaia a Cindy Crawford (Zdroj: Profimedia)

Tereza Maxová a Mína

Ani v českých luzích a hájích není nouze o slavné maminky a jejich dcery, které jdou v jejich stopách. Tereza Maxová pózovala třeba s dcerou Mínou pro kolekci Kláry Nademlýnské. Ani u nich modeling není zapovězený. Úspěšné focení má za sebou i Terezin syn Tobias.

View this post on Instagram

A post shared by klaranademlynskaofficial (@klaranademlynskaofficial)


Celebrity - další články

Doporučujeme