Tamara Klusová se vyfotila s manželkou Marka Prchala. Pokrytecké, tvrdí fanynky

25. října 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Zpráva o tom, jak se Tomáš Klus veřejně ohradil proti Andreji Babišovi a odmítl se účastnit akcí, které by byly zaštiťovány jeho společností, obletěla média. Právě kvůli tomuto stanovisku nyní čelí jeho manželka kritice.

Tamara na svém Instagramu zveřejnila zdánlivě nevinnou fotku z otevíračky hračkářství. Tam potkala i známou českou kuchařku Ditu P., se kterou se vyfotila a v rámci příspěvku jí pogratulovala i k nové knize.

“Na dnešní boží otevíračce Hugo chodí bos jsem potkala talentovanou a přátelskou Ditu, která našim dětem věnovala její novou kuchařku DĚTEM… A můžu Vám s čistým svědomím říct, že jsem dlouho tak dotaženou a nádhernou kuchařku neviděla…. Takže Milý Ježíšku ❤️❤️❤️ Dito! GRATULUJU,” napsala Tamara.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, ale bohužel nebyly veskrze pozitivní. Dita P. je totiž manželkou Marka Prchala, marketingový odborník, který pracuje s Andrejem Babišem. Mnozí tak v komentářích považovali tuto fotku za projev pokrytectví.

“Jen mě napadlo, jak to jde dohromady s bojkotem Babiše, když Dita je manželka jeho největšího PR profíka (Marka Prchala). Chápu, že za aktivity manžela nemůže, ale zarazilo mě to. Jinak já její knihy mám taky ráda, ale taky se tak zásadně proti Babišovi nevymezuju ( ale nevolím ho),” uvedla jedna z mírnějších komentujících.

View this post on Instagram

Na dnešní boží otevíračce @hugo_chodi_bos jsem potkala talentovanou a přátelskou Ditu @denikdityp , která našim dětem věnovala její novou kuchařku DĚTEM… A můžu Vám s čistým svědomím říct, že jsem dlouho tak dotaženou a nádhernou kuchařku neviděla…. Takže Milý Ježíšku ❤️❤️❤️ Dito! GRATULUJU!

A post shared by Tamitadyje (@tamara_klusova) on

“Já přeci nebudu soudit tuhle ženu za to, jakou práci má její manžel. Tenhle extrémní a v mých očích odsouzení hodný přístup se mi opravdu příčí,” hájila se Tamara před svými fanynkami. “Mně se zase příčí pokrytectví a alibismus,” oponovala další ze sledujících.

“Kdyby se Tomáš stal z ničeho nic podporovatelem AB, řekla bych mu svůj názor a zkusila ho převést a druhý břeh. Kdyby však ve svém stanovisku setrval, přeci bych se s ním nerozvedla. A představa, že za všechno, co bych tvořila, bych dostávala odsouzení od lidí, jen proto, s kým žiju, i když se veřejně nehlásím k názorům svého muže, mě děsí. soucítím s Ditou. Nebuďme rosím takoví. Stůjme pevně ve svých stanoviscích, stůjme hrdě a v pravdě sami před sebou,” vysvětluje situaci Tamara. Je podle vás její jednání pokrytecké?

Celebrity - další články

Doporučujeme