Táňa Pauhofová fanouškům poprvé ukázala dceru. Ta je nádherná, rozplývají se

24. října 2022·Celebrity·Redakce

Táňa Pauhofová s manželem a její dcera. (Foto: se souhlasem T. Pauhofová)

Herečka Táňa Pauhofová porodila své první dítě na začátku října. Tatínkem je muzikant Jonatán Pastirčák. Manželé ještě donedávna pohlaví miminka tajili. Teď prozradili, že se jim narodila holčička. Fanoušky o tom informovala herečka na instagramu.

Oblíbená herečka Táňa Pauhofová se stala poprvé maminkou ve 39 letech. Na začátku října se jí narodila krásná holčička a až teď se rozhodla ji ukázat světu. Na instagramu zveřejnila snímek děťátka z automobilu.

Cestovatelka. Láska největší. A její malý kruh samoty,” napsala na instagram k fotografii herečka. Na snímku je její prvorozená dcera vyfocena v autosedačce, jak si ručičkami zakrývá obličej. Na hlavě má růžovou čepičku, bílou kapuci a zabalená je do bílé dečky s drobnými tyrkysovými motivy.

View this post on Instagram

A post shared by Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)

Po uveřejnění snímku se začaly objevovat doslova rozplývající se komentáře. Tak to je nádhera,” uvedla jedna z uživatelek. Nádherná, blahopřeji,” dodala další. Pro sebe si rodiče stále ještě nechávají jméno miminka. Nechme se tedy překvapit, kdy jej veřejnosti odtajní.


Celebrity - další články

Doporučujeme