Taneční soutěž StarDance v ohrožení! Moderátorka Tereza Kostková má koronavirus

26. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Marek Eben a Tereza Kostková. (Foto: se souhlasem ČT)

Oblíbená taneční soutěž StarDance je v ohoržení. Moderátorka Tereza Kostková má covid-19. V sobotu ještě moderovala po boku Marka Ebena. Podle informací České televize v den natáčení pořadu ale byla negativní.

Bohužel se stalo to, co dnešní doba přináší. Moderátorka StarDance Tereza Kostková byla pozitivně testována na covid-19 a v příštím díle tak nevystoupí. Přejeme jí hlavně lehký průběh onemocnění a brzké uzdravení,” sdělila na twitteru Česká televize. Zda to soutěž nějak výrazně ovlivní, nikdo prozatím netuší.

Televize aktuálně řeší vše s hygienickou stanicí. Velký otazník zůstává také nad tím, zda nebudou muset soutěžící a všichni, kteří byli v kontaktu s moderátorkou do karantény. “Všechny další kroky koordinujeme s hygienickou stanicí a budeme se řídit jejími pokyny,” dodali.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

ČT podle mluvčí doufá, že bude možné divákům sobotní přenos soutěže nabídnout. “Samozřejmě s tím, že zdraví účinkujících a štábů je pro nás nejdůležitější. O tom, jak bude sobotní večer vypadat, budeme v následujících dnech informovat,” doplnili.

Cítím lehčí průběh, napsala Kostková

V úterý odpoledne se herečka vyjádřila na svém instagramu, že má lehčí formu covidu. Ač jsem dělala úplně vše, co jsem pro bezpečný provoz učinit mohla, nemoc se mi nevyhnula, ale cítím lehčí průběh… tak snad tomu bude tak i další dny,” popsala. Také se omluvila fanouškům, kolegům a všem, které její nemoc nějakým způsobem zasáhla. Mrzí mě zrušené divadlo… i jiná taneční omezení. Kurýruji se poctivě v naději, že brzy si společný čas v divadle, rozhlase i na parketu StarDance nahradíme a naplníme,” dodala na závěr příspěvku Kostková.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kostková (@terakost)


Celebrity - další články

Doporučujeme