Téhle kočce je už 64 let? Sharon Stone opět předvedla fenomenální postavu

29. července 2022·Celebrity·Redakce

Sharon Stone. (Zdroj: Profimedia)

Hvězdě filmu Základní instinkt Sharon Stone je sice 64 let, ale stále má perfektní postavu. Herečka to o sobě ví, protože se často a ráda svlékala nejen před kamerou, ale i na titulky různých časopisů. Nejnovější fotkou se Sharon pochlubila na svém instagramu.

Americká herečka sice už oslavila 64. narozeniny, ale pojďme si přiznat, že na to zkrátka nevypadá. A opět to předvedla na svém instagramu. Sharon Stone odhodila vrchní díl bikin a ňadra si letmo zakryla ručníkem přehozeným přes ramena.

„Vděčně nedokonalá v dokonalý den,“  okomentovala snímek herečka. Opět dokázala, že je pořádný kus a rozhodně nemá v plánu a ani zapotřebí, aby svou postavu začala zahalovat. Dlouhé nohy, perfektně pevná ňadra a ploché bříško, to je sexy herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Její fotka okamžitě zvedla obrovskou fanouškovskou vlnu. Jednou z komentujících byla i česká modelka Pavlína Pořízková, která rovněž popírá stárnutí a postavu, kterou velmi ráda ukazuje, má neskutečnou. „A jako bohyně se směje smrtelníkům,“ napsala Pavlína. Není se divit, že Sharon své tělo ráda ukazuje a jde tak na nervy mladším kolegyním.

Celebrity - další články

Doporučujeme