Téhle krásce že bude letos padesát? Carmen Electra našla pramen mládí, vypadá fantasticky

11. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Carmen Elektra (Zdroj: Profimedia)

Carmen Electra sice na konci dubna oslaví padesáté narozeniny, ale zdá se, že našla pramen mlád. Sice má bujný a ne úplně pravý dekolt, ale její věk byste jí opravdu netipovali. Kráska vypadá totiž naprosto fantasticky. Informaci přinesl Blesk.cz

Tara Leight Patrick, jak zní skutečné jméno herečky Carmen Electry se proslavila jako plavčice Lani McKenzie v seriálu Pobřežní hlídka. Zde nahradila Pamelu Andreson a nutno dodat, že šlo o velmi povedenou výměnu. Obě dámy spojuje třeba to, že by nikdo správně netipoval jejich skutečný věk. Vypadají zkrátka naprosto fenomenálně.

To ostatně Carmen potvrdila nyní, když zavítala do do restaurace Craig’s ve West Hollywoodu. Outfit zvolila herečka velmi odvážný. Zdálo se, že k černým úzkým kalhotám a usedlému černému saku zvolila krajkové negližé, ve kterém vyniklo především její silikonem vycpané poprsí. Na krásku čekal dav nadšených fanoušků a ochranka tak měla, co dělat, aby herečku ochránila.

Ta ale rozhodně pozornost nevadila. Umívala se na všechny strany a z auta pak posílala vzdušné polibky. Není divu, že je o ní takový zájem. Velmi jí to slušelo a opět jen dokázala, že i žena v padesáti může vypadat skvěle. A to i bez plastik a botoxů či nehybného obličeje voskové figuríny.


Celebrity - další články

Doporučujeme