Těhotná Šeherezáda se těší na třetí miminko. Pochlubila se bříškem i sympatickým manželem

15. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Berguzar Korel s manželem. (Foto: ČTK)

Herečka Bergüzar Korel, kterou diváci znají jako Šeherezádu z telenovely Tisíc a jedna noc se brzy dočká vytoužené holčičky. Mateřství si kráska užívá a na instagramu se s fanoušky podělila třeba o fotky z "baby shower".

Seriálová Šeherezáda z telenovely Tisíc a jedna noc se těší v osmatřiceti letech na vytouženou holčičku. Přátelé jí uspořádali “baby shower”, tedy oslavu, kde jí před porodem obdarovali krásnými dárky.  Bergüzar Korel má doma už dva chlapce, holčička se bude do party skvěle hodit.

Navíc bude mít velmi blízko ke svému mladšímu bráškovi, který se narodil před rokem uprostřed pandemie. To nejstaršímu Alimu je už jedenáct let. Herečka je už v devátém měsíci, miminko může tedy přijít velmi brzy. S manželem Halitem Ergençem jsou ale dobře připravení.

Holčička by se měla jmenovat Leyla a její rodiče, které proslavili role Šeherezády a Onura v oblíbeném seriálu Tisíc a jedna noc, se na ní velmi těší. Budoucí trojnásobná maminka dostala na oslavě nádherné dárky, a tak miminko může přijít na svět.

Celebrity - další články

Doporučujeme