Tělo jako dvacítka! Vanda Hybnerová na sobě pořádně maká a klidně se ukáže v plavkách

13. prosince 2023·Celebrity·Redakce

Vanda Hybnerová (Zdroj: Profimedia)

Tak za tenhle výkon tleskáme. Vanda Hybnerová se rozhodla, že půjde do sebe. Inspiroval ji k tomu snímek Nyad podle skutečného příběhu novinářky a plavkyně Diany Nyad. Fanouškům se česká herečka pochlubila fotkou, za kterou by se nemusela stydět kdejaká dvacítka.

Skutečný příběh novinářky, dálkové plavkyně, motivační řečnice a spisovately Diany Nyad je obdivuhodný. V roce 2013 ve svých 64 letech se rozhodla, že přeplave z Kuby do Key Westu na Floridě, což je trasa dlouhá 166 km. Dokázala to na pátý pokus a kvůli medúzám málem přišla o život, ale svého cíle dosáhla. Stala se tak prvním člověkem, kterému se podařilo přeplavat nebezpečné vody, které v místě panují bez ochranné klece proti žralokům.

Nyní vznikl inspirativní film Nyad, ve kterém exceluje Jodie Foster a Anette Bening, který velmi zasáhl i Vandu Hybnerovou. Film Nyad mě nakopnul. Škoda, že mi ještě není 64 let. Show must go on,“ svěřila se na instagramu. Na fotce dělá stojku ve sněhu, která rozhodně testuje její fyzičku.

View this post on Instagram

A post shared by Vanda Hybnerová (@vanda.hybner.show)

A pojďme si upřímně říct, že na to, že je Vandě 55 let, tak vypadá naprosto skvěle. Vanda pracuje nejen na své postavě, ale i mentálním zdraví. Není žádným tajemstvím, že právě otužování přispívá nejen k fyzické, ale i psychické pohodě. Vanda tak své tělo rozhodně nezanedbává.

Celebrity - další články

Doporučujeme