Tenhle kabátek za 100 tisíc si asi nepořídíte. Kate Middleton vypadala v zeleném modelu fenomenálně

20. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Den svatého Patrika je významným svátkem hlavně pro Iry. Proto vévodkyně Kate Middleton s princem Williamem dorazili právě v tento den do Aldershotu, aby se potkali s irskou Gardou. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Kate Middleton samozřejmě dodržela tradiční barvu svátku. Na sobě měla tmavě zelený kabát, který vytvořila londýnská návrářka Laura Green. A na něj si přišpendlila další tradiční symbol této země – svazek jetelového trojlístku. Kate si sice libuje spíše v kouscích z konfekce, které stojí méně peněz, ale zde udělala výjimku.

Může za to hlavně chladnější počasí. Vévodkyně si na sebe totiž oblékla silné kabátové šaty, které jsou dražší. Tento jedinečný model totiž stojí skoro až 95 tisíc korun. K nim samozřejmě nesměl chybět i ladící klobouk a tmavě zelené lodičky na jehlovém podpatku. Princ WIlliam také dodržel barevnou tradici. Na sebe si jako plukovník irské Gardy oblékl britskou uniformu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Vévodové z Cambridge během návštěvy plnili pracovní povinnosti, ale také se pobavili. Nejvíce je rozesmála dvacetiměsíční dcera Gaia podplukovníka Roba Moneyho, když si zkoušela nasadit tradiční vysokou medvědí čepici. Kate s Williamem se nyní domů vrátí jen na skok. Hned poté je totiž čeká cesta na Jamajku. Podle mnohých by to měla být právě vévodkyně, která by měla přesvědčit hlavy tohoto státu, aby zůstali součástí Commonwealthu.

Celebrity - další články

Doporučujeme