Tenhle zadek že patří mámě dvou dětí? Tereza Ramba předvedla perfektní postavu v plavkách

17. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Ramba (Foto: Profimedia)

Herečka Tereza Ramba patřila vždy k nejkrásnějším ženám českého showbyznysu. A jinak tomu není ani po porodu druhého dítěte. Svojí perfektní postavu a kulatý zadeček předvedla na svém instagramu, kde sdílela fotky z dovolené, a na kterých je jen v kalhotkách a tričku. Vypadá nádherně a šťastně.

Na dovolenou odjela herečka Tereza Ramba se svým manželem, se svým tříletým synem Mikolášem a nejmladší dcerkou Mirou. Celá rodinka si tak užívá parádní chvíle, což jde poznat na jejím šťastném úsměvu. Z dovolené se fanouškům pochlubila krásnými fotkami, kde ukázala svou krásnou postavu a zadek, pro který by nejedna žena vraždila.

Tričko, které má na fotografiích na sobě a pózuje v něm ve větru na pláži, je od značky Láska je, které patří právě jí a jejímu muži. “Všechno máme naskladněno včetně POHODIČKA, jenom xs už jste nám zase vyrabovali. Tak šťastnej lov! A co uděláme s tím DNESKA UŽ JE TO PES? Obávám se že DNESKA NEBUDE,” napsala pod příspěvek. Zřejmě je o jejich oblečení velký zájem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Samozřejmě se pod fotografií objevilo spoustu komentářů pochvalující Terezy postavu a především pozadí. “Můžete mi prosím vás říct, kde jste nosila ty dvě děti? Vypadáte úžasně,” napsala jedna fanynka. “Já takhle vypadat vůbec po jednom porodu. Ach, sluší vám to,” připsala další. No a luxusníma prdelkama a božskýma zadečkama se to pak v komentářích jen hemžilo.


Celebrity - další články

Doporučujeme