Tereza Černochová s Vodičkou trénuje od rána do večera. Nechtějí nic podcenit

23. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Tereza Černochová a Dominik Vodička. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Taneční soutěž StarDance se přehoupla přes polovinu a s tím i postupně na parketu přituhuje. Páry se musí čím dál tím více snažit, aby v konkurenci obstály. Zpěvačka Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou teď trénují až do noci. Nechtějí nic nechat náhodě.

V dalším kole soutěže StarDance budou hvězdy tančit pro charitu. Zpěvačka Tereza Černochovátanečníkem Dominikem Vodičkou tak nechtějí nic nechat náhodě a poctivě na sedmé kolo trénují. Na instagramu společně fanouškům prozradili, že z areálu České televize odchází pozdě v noci a již ráno se opět pouštějí do práce.

“Kde jsme?” ptá se Vodička Černochové na videu. “Česká televize, Kavčí hory, Na Hřebenech 2, nebo jak se to tady jmenuje,” odpověděla mu zpěvačka. Oba vypadají na videu unaveně a není divu. “A kolik je hodin?” ptala se dál. “Prosím tě, 22:21 asi,” dodal se smíchem Dominik. Přestože jsou oba unavení, humor je i tak neopouští.

View this post on Instagram

A post shared by Dominik Vodička (@dominikvodicka)

Večer si podle jejích slov hodili hlavu na gauč a už nikam nešli. Hned v osm ráno je čekalo repete. Tentokrát šli již zkoušet přímo s Paraplem.Už to jede, to bude super,” prozradil na instagramu Vodička. Nechme se teda překvapit, s jakým tancem společně v sobotu diváky překvapí.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Černochová (@cernochovatereza)


Celebrity - další články

Doporučujeme