Tereza Kostková na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám zazářila. Doprovodil ji tatínek Petr Kostka

10. února 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Kostková s tatínkem Petrem Kostkou na premiéře. (Foto: Profimedia)

Na premiéru filmu V létě ti řeknu, jak se mám do pražské Lucerny vyrazila i herečka Tereza Kostková. Jejího doprovodu se místo manžela Jakuba Nvoty ujal její tatínek, herec Petr Kostka (83). Podívejte se, jak to herečce na premiéře slušelo! Informaci přinesl deník Blesk.

Herec Petr Kostka se hodil do gala a společně s dcerou Terezou vyrazil na slavnostní premiéru romantické komedie, ve které Kostková hraje jednu z hlavních rolí. Tu šel podpořit i přes urputnou bolest zad, kterou podle deníku Blesk trpí již delší dobu. My ale musíme říct, že na svůj věk vypadá herec opravdu skvěle!

Před projekcí Tereza na instagramu sdílela s fanoušky pár momentek z natáčení. “Tak už zítra všechny po roce zase uvidím na premiéře filmu V létě ti řeknu, jak se mám… a moc mě zajímá, jak se všichni mají… teď pár momentek, jak jsem sbírala během natáčení… A jsem fakt zvědavá, jaké to je,” napsala na sociální síť herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kostková (@terakost)

Pondělní slavnostní premiéru si nenechaly ujít i další hvězdy, jako například herečka Simona Babčáková nebo herec Ondřej Sokol. Konečně tak nejen herci, ale i fanoušci české kinematografie mají pocit, že se svět opět vrací po koronavirové pauze do normálu.

Foto: Profimedia

Celebrity - další články

Doporučujeme