Tereza Ramba chtěla nafotit kampaň ve znamení nahoty. Na poslední chvíli couvla Farna i Doležalová

16. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Ramba a Aňa Geislerová. (Foto: se souhlasem T. Ramba)

Herečka Tereza Ramba je známá nejen díky hraní, ale má i vlastní značku oblečení. Teď přišla s novým kouskem, s jehož propagací jí měly pomoci kamarádky jako zpěvačka Ewa Farna či herečka Marie Doležalová. Nakonec ale couvly a focení ve znamení nahoty, jak to nazvala Ramba, se účastnila jen herečka Aňa Geislerová. Teď se s fotografiemi pochlubila na instagramu.

Herečka Tereza Ramba je jednou z těch, co má vlastní kolekci oblečení. Nyní se rozhodla pochlubit na instagramu jednou z novinek, se kterou jí pomáhala i herečka Aňa Geislerová. Řeknu vám totální pravdu! V létě mě, ségře Sáře, která řídí vývoj a Matymu ukázal pán (který nám dodává ty nejčistší látky) tohle. Pavučinku. Šíleně se nám líbila. 100 % BIO bavlna která díky merceraci těžce připomíná hedvábí. Sára řekla, že je nádherná, ale nám se nehodí. A že je moc drahá. Tak jsme ji vzali. Chtěla jsem tílka a roláky, který jsou samotný průsvitný, ale když se to navrství, vypadá to nádherně,” uvedla na začátek.

Fotit se s herečkou měly Marie Doležalová a Ewa Farna, nakonec ale z toho sešlo. “Moje kámoška, nebudu jmenovat, ale byla to Marie Doležalová, poslouchala na pískovišti ódu na nejhebčí bavlnu na světě, načež vymyslela kampaň ve znamení nahoty, sebelásky, oslavy ženskýho těla. Vysnily jsme si, jak se oblíkneme jenom do Pavučinky a bude nám fuk, že nám někomu vyleze špíček a někomu strie, vysnily jsme si, jaký všechny slavný kolegyně svlíkneme, nebudu jmenovat ale třeba paní Chobot paní Ester Geislerovou atd. Všechny jsem je obvolala a všechny nadšeně přislíbily účast, za zvuku vzájemného ubezpečování se, jak to bude reálný-body-positivity-do gatěk-prostě. Chvíli před focením začaly holky odpadat. Někdo se styděl, někdo se necítil a někdo jel na kšeft. Až jsme zůstaly jako poslední mohykánky já a Aňa. Volala jsem Aně, že už nás není hodně. Že se holky styděj a fotit to nechtěj. Aňa řekla, že to taky fotit nechce, ale ten rolák že dostat chce, uvedla na instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Aňa nakonec řekla, že do toho jde a Terezu v tom nenechala samotnou. Když přišlo na focení, tak si to podle Ramby obě moc užily a vzpomínají na to s láskou. Přišlo veliký focení a ségra nám připravila i hodně oblečení, kdybychom byly spíš body negativ. Ráno jsme se styděly tak, že jsme se rozhodly že to nafotíme úplně zahalený, načež Aňa zařvala: Ale to pak nedává smysl ta tvoje kampaň o čem to teda je?! A hupsla do gatěk. Já taky, Ramba nám pustil Beyoncé, druhej Ramba slíbil, že nám vyretušuje nohy a za hodinu jsme to měly hotový. A já to miluju. Taky se hodně stydím a svlíkám se pouze když to chce po mě Jan Svěrák, nebo když jde o naši firmu, ale vlastně proč? Tohle přesně vám má Pavučinka dát. Cítit se žensky, protože všechno co potřebuješ je schovaný a to co má, to prosvítá. Ze srdce děkuju Aňo, že jsi to nevysrabila a že jsi to nenechala vysrabit mě! Láska jsou nahatý ženský napříč generacemi. Holky, pojďme se svlíkat! Aspoň do pavučinek, dodala herečka.

Pod příspěvkem pak fanoušci chválou nešetřili, i když někteří si do dam rýply. Zejména řešili, že si Aňa a Tereza nechaly vyretušovat nohy. Podle nich by tak neměly vůbec mluvit o tom, že jsou body-positivity.


Celebrity - další články

Doporučujeme