To je ale překvápko! Kristina Kloubková měla svatbu na posvátném místě

14. října 2022·Celebrity·Redakce

Kristina Kloubková, Václav Kuneš (Foto zdroj: Profimedia)

Tak tohle médiím uniklo. Moderátorka Kristina Kloubková a choreograf Václav Kuneš měli svatbu. A přitom byl od samého počátku jejich vztah jak na horské dráze. Dokonce se spolu na nějakou dobu rozešli. V pořadu TALK! tak Kristina šokovala přiznáním, že svou lásku zpečetili svatbou. A to už skoro před dvěma lety!

Pokud si ale představujete zasnoubení, několika měsíční plánování, svatební dort a nevěstu v bílém, musíme vás zklamat. Tato svatba byla velice netradiční a především neplánovaná. Šlo zkrátka jen o silvestrovské spontánní rozhodnutí. Zda střízlivé, to můžeme vzhledem k načasování jen hádat.

View this post on Instagram

A post shared by kristina kloubkova (@kristinakloubkova)

Konec roku 2020 slavil pár s pár přáteli a kamarádkou Blankou, která může oddávat. Dorazili tehdy na posvátné keltské místo, na kterém se prý dělají svatební obřady. “Řekla mi, že se tam dělají svatby. A ať to jdeme zkusit. Blanka začala obřad a Vašek řekl ‚jo!‘. Já jsem začala brečet, Blanka začala brečet a Vašek vůbec nechápal. Tak já jsem řekla taky ‚jo‘. Takže takhle jsme se vzali,” popsala Kristina v pořadu TALK!

Tento sňatek si však zatím nenechali stvrdit na radnici. “Bylo to tedy jen neoficiální, ale nechali jsme si udělat prstýnky a je to pro nás důležité. Po obřadu vysvitla duha a bylo teplo, takže jsme mohli opéct i buřty. Měli jsme tedy i hostinu. Bylo to perfektní se vším všudy,rozplývá se moderátorka při vzpomínce, jak si se svým partnerem řekli své “Jo!”. Třeba si to jednou nechají i potvrdit a budou nadále šťastní.

Celebrity - další články

Doporučujeme