To je proměna! Ewa Farna vstoupila do nového roku žhavější než kdy dřív

11. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Ewa Farna (2022, 2024): Foto – Profimedia, Instagram Ewy

Polsko-česká zpěvačka a Zlatá slavice Ewa Farna vstupuje do roku 2024 jako neuvěřitelná kočka. Tahle diva měla vždycky styl a osobní kouzlo, ale to, jak vypadá dnes, je bomba. Na instagramu přivítala nový rok sexy fotkami, na kterých jí to neuvěřitelně sluší.

Ewa čelila často kritice kvůli své postavě. Je smutné, že přestože je tato úžasná zpěvačka a neuvěřitelná osobnost úspěšná ve všem, co dělá, lidé se zaměřují na tento povrchní aspekt. Ewa se tím ale nenechala semlít, a to je další důvod, proč ji obdivovat. Když mi někdo řekne: Zhubni, ty tlustá krávo – tak já přece nepůjdu a neudělám: Ano, pane! Jako to je pro mě prostě úplná prohra,” řekla před časem v rozhovoru Čestmíra Strakatého.

Nedávno zveřejnila máma dvou dětí fotky, ke kterým napsala: “welcome 2024”. Ewa na nich vypadá úžasně. Je vidět, že zhubla a celkově omládla. Na jedné z fotek dokonce špulí laškovně rty i zadek. Její fanoušci nestačí zírat.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

“To je příjemná změna, vy mládnete, Evičko,” napsal jeden z fanoušků. “Opravdu překrásná, moc ti to sluší,” připsala další. “Holka, ty úplně záříš,” přidali se i fanoušci z Polska.

Celebrity - další články

Doporučujeme