To je romantika! Leoš Mareš dal Monice k narozeninám nádherný dárek. VIDEO

7. března 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Leoš se opět vytáhl! Kytky? Nebo čokoláda? Ne, Monice k jejím narozeninám věnoval originální dárek, který by jí mohla závidět nejedna žena.

Ve středu 7. března oslavila manželka Leoše Mareše Monika narozeniny. Na Instagramu moderátora a zpěváka se objevilo video, které na první pohled připomíná záznam z jejich zásnub. Je za ním však něco zcela jiného. Leoš se rozhodl pro Moniku složit písničku, ve které se vyznává z lásky k ní.

„Znali jsme se asi 35 minut, ale pocit jsem měl, jako bych tě znal odjinud,“ zpívá mimo jiné moderátor a dále vtipkuje, že mu Monika připomíná vzhledem Avatara, i proto jí už v současnosti neřekne jinak než Avíku.

Část textu tvoří i citace svatebních slibů. Fanoušci tak mají možnost alespoň částečně nahlédnout do zákulisí obřadu, který se odehrál v maximálním utajení. Autorem hudby k skladbě je Daniel Hádl a v refrénu uslyšíte i Helenu Zeťovou. Co na písničku říkáte?

YouTube.com Leoš Mareš – SLIB Narozeninový dárek pro Avíka #Dneeeees …7. března slaví manželka Leoše Mareše Monika svoje narozeniny a tohle video vzniklo jako mix písničky, kterou pro Moniku složil Leoš jako překvapení a odvysílal ji téhož dne v Ranní Show na Evropě 2 a videa z jejich loňských zásnub, které se odehrály 28.října v Mariánských Lázních. Autorem hudby je Daniel Hádl. V refrénu skladby SLIB zní hlas Heleny Zeťové a text je popisem skutečných události okolo seznámení Moniky a Leoše na svatbě Filipa Vaňka dne 13.6.2015 s to včetně doslovných citací a dále přepisem jejich svatebního slibu ze dne 20.2.2018 V okamžiku, kdy vzniká tento popisek, má @monikamaresova opravdu narozeniny a zítra to bude skutecně přesně 1000 dní od jejich seznámení. #❤️ #VšechnoNejlepší

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Celebrity - další články

Doporučujeme