To nejhorší, co se může stát. Meghan se svěřila, že v dětském pokoji Archieho vypukl požár

4. září 2022·Celebrity·Redakce

Vévodkyně Meghan (Zdroj: Profimedia)

Peníze z královské rodiny už nějakou dobu netečou, tak je načase vrhnout se na podnikání. To si zřejmě řekla vévodkyně Meghan. Podepsala tak milionovou smlouvu se společností Spotify a rozjela svůj nový podcast Archetypes (Archetypy). Do prvního dílu si pozvala kamarádku a tenistku Serenu Williams. Informaci uvedl Blesk.cz.

Ústředním tématem prvního dílu byly ženy a ambice. Když přišla na řeč úloha matek, svěřila se Meghan Markle s děsivou zkušeností. Událost se stala v roce 2019 na cestě po Africe, když byli s Harrym ještě součástí monarchie. V dětském pokoji Archieho vypukl požár, vévodové ale v povinnostech museli pokračovat.

„Když jsme letěli na cestu do Jižní Afriky, vzali jsme s sebou samozřejmě i Archieho, byly mu tehdy tak čtyři a půl měsíce. Sotva jsme přistáli, museli jsme ho vysadit v obytné jednotce, ve které nás nechali bydlet,“ vyprávěla Meghan. „Archie se měl připravovat ke šlofíku. Okamžitě jsme vyrazili na oficiální vystoupení ve městě zvaném Nyanga. Stála jsem na pařezu, promlouvala k ženám a dívkám a když jsme byli hotoví, nasedli jsme do auta a řekli nám: ‚V rezidenci došlo k požáru.‘ Cože? ‚Došlo k požáru v dětském pokoji.‘ Cože?“ pokračovala.

Vše měla naštěstí pod kontrolou chůva Lauren. Než dala malého chlapce spát, řekla si, že si ještě o patro níž skočí pro svačinu. A protože byli v Zimbabwe, kde matky tradičně nosí dítě uvázané šátkem u sebe, udělala to samé a vzala Archieho s sebou. „Zatímco byla dole, topení v dětském pokoji začalo hořet. Nebyl tam žádný detektor kouře. Někdo dole v chodbě ucítil kouř, šel tam a uhasil to,“ řekla Meghan. „Měl tam spát Archie,“dodala znepokojivě.

I potom, co se stalo, ale museli vévodové pokračovat v povinnostech a Archie musel zůstat u své zachránkyně. Serena se svěřila, že by to nezvládla a místo povinností by se raději věnovala svému dítěti. To je možná další důvod, proč Harry a Meghan rezignovali na své královské povinnosti.


Celebrity - další články

Doporučujeme